reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam po weekendzie !

Zleciał jak zwykle szybko i mało interesujaco bo maz w sobote byl w pracy wiec siedzialam w domu, w niedziele odsypial bo mial nocke wiec wieczorkiem dopiero ruszylismy na maly spacer i zakupki potem film i do lozeczka.. nie lubie jak ma nocna zmiane bo sama jestem, ale juz na szczescie ten tydzien minal :) Zaraz wyruszam na ploty z koleżanka bo przyjechala z Anglii i kupe czasu sie nie widziałyśmy. ;-)

Baśka - trzymaj się i wytrwaj w dwupaku ! Pozdrawiam ;-)

reklama
Hej ja juz odkurzylam,pranie wstawilam i ogarnelam co nie co w domu a teraz chwila odpoczynku.
angelika to milych ploteczek zycze :-)
oregano gratki zakupu i niech sie odkurzacz dobrze sprawuje
awunia dobry sposob z tym czosnkiem w razie co bede pamietala :tak:

Mam nadzieję Dziewczynki, że i Wam pomoże kiedyś pozbyć się kataru, w każdym razie nie zaszkodzi spróbować:tak:

angelika1609 miłych ploteczek :tak:

Ja z sypialnią skończyłam, została jedna szuflada do ułożenia:-) Uff...ale się cieszę, teraz tylko wstawić łóżeczko:tak:

Witam popołudniową porą;-) coś mnie chyba przeziębienie łapie..:-( gardło boli, kicha wrr! zatem kolejna herbatka z sokiem malinowym i zmykam do łóżeczka:-) szkoda tylko, że mąż cały dzień w pracy i nie ma mnie kto grzać :-pawunia zapamiętam o tym czosnku:-D
aaa i mam lekkiego doła bo moja najlepsza przyjaciółka wylatuje za 2 tygodnie do Szkocji buuuuuuuuuuuu:( niestety sytuacja finansowa ją/ich do tego zmusiła..

Ostatnia edycja:
angelika miłych plotek!
Ag Krk ooo no to lipa z tą przyjaciółką, ale na szczęście są telefony i internet. Dacie radę :)
vici odpoczywaj, należy się po ciężkiej pracy ;)
Awunia widzę, że pracowicie u Ciebie ;) właśnie siedzę z czosnkiem w nosie :p:p:p
Ja dziś ogarnełam kuchnię i łazienkę,powstawiałam pranka i Przygotowałam obiad (cukinia faszerowana). Teraz mała przerwa, potem odkurzanie i przydałyby się ja,kieś zakupy spożywcze, ale może poczekam z tym na mojego M ;)

awunia czekam na foteczki sypialni w odpowiednim watku :yes:
Ag KrK obys sie nie rozchorowala i przykro mi z powodu przyjaciolki ale mam nadzieje,ze im sie powiedzie w tej Szkocji
My wczoraj kosciol zaliczylismy (nie wiem czy juz pisalam :confused:) mamy czesc terminow obowiazkowych bo komunia w tym roku tylko ja chyba sie nie przyzwyczaje do tego niemieckiego achhhhhhhhhhhhhhh.Do tej pory kosciol w Pl zaliczalismy a teraz musze i tu latac...

oj dziewczyny, to sie rozpisałyście :)

awunia, mamuśka - coś czytałam o tym czosnku w nosie na katar :) ja na szczescie zdrowa, ale męża coś łapie i szukałam domowych sposobów na przeziebienie i katar i właśnie polecaja czosnek.
cytuję: Jeśli masz problemy z zaśnięciem z powodu blokady nosa, wypróbuj chrzan albo czosnek. Wdychanie ich ostrej woni ułatwia pozbycie się nawet intensywnego kataru. Warto umieścić je np. na nocnym stoliku lub koło poduszki. Alternatywą może być dodawanie startego chrzanu zamiennie ze zmiażdżonymi bądź posiekanymi ząbkami czosnku do każdego posiłku.

reklama
no ja chodzę z czosnkiem w nosie i do cukinii na obiad też był grany czosnek ;) ;) ;)
Awunia no trochę pracowicie, ale delikatnie, trochę sprzątam, trochę odpoczywam ;)
Ag KrK ja ubolewam, że nie ma u mnie Lidla (choć mają otworzyć ;) ), bo często fajne rzeczy tam są ;)

Do góry