Polcia - brawa dla corci ze sie ladnie poustawiala do 3D i dobrze, ze wyniki dobre
czyli juz zostajesz w PL? a gdzie mieszkalas wczesniej? bo nie pamietam
Niezapominajko - wow , tez super zakupy!!! a powiedz jak joga?? czesto chodzisz? jak wyglada joga dla ciezarnych??
Aia - dzieki dlugo sie przymiezalam do zakupy, ciagle cos bylo wazniejszego ale jak teraz zobaczylam te pluche na dworze, i dwie suszarki porozstawiane, a tutaj zaraz 3 dziecko dochodzi i pomyslalam 3 suszarka.. anie bede specjalnie ogrzewania trzymac zeby pranie wyschlo szybciej
zmywarka tez uwazam ze urzadzenie bogow odkad mamy dzien wyglada inaczej
kiedys wracalam z pracy i najpierw co mnie uderzalo to .. pelen zlew..
MamUsKaaa - a tez wlasnie sie przymierzam do czekoladowych
mamaktosia - skurcze niestety pojawiaja sie dalej :-( za 3 tyg mam decydujacy skan i info czy i kiedy cc
no 3 z przodu wow.. zlecialo
ooo ja tez czesto mojego jade zasypia na dole przed tv, a ja sie budze w nocy a tu jakas strzelanina i sie musze tarabanic po schodach - a ten spi w najlepsze ci faceci phi ;-)
czyli juz zostajesz w PL? a gdzie mieszkalas wczesniej? bo nie pamietam
Niezapominajko - wow , tez super zakupy!!! a powiedz jak joga?? czesto chodzisz? jak wyglada joga dla ciezarnych??
Aia - dzieki dlugo sie przymiezalam do zakupy, ciagle cos bylo wazniejszego ale jak teraz zobaczylam te pluche na dworze, i dwie suszarki porozstawiane, a tutaj zaraz 3 dziecko dochodzi i pomyslalam 3 suszarka.. anie bede specjalnie ogrzewania trzymac zeby pranie wyschlo szybciej
zmywarka tez uwazam ze urzadzenie bogow odkad mamy dzien wyglada inaczej
kiedys wracalam z pracy i najpierw co mnie uderzalo to .. pelen zlew..
MamUsKaaa - a tez wlasnie sie przymierzam do czekoladowych
mamaktosia - skurcze niestety pojawiaja sie dalej :-( za 3 tyg mam decydujacy skan i info czy i kiedy cc
no 3 z przodu wow.. zlecialo
ooo ja tez czesto mojego jade zasypia na dole przed tv, a ja sie budze w nocy a tu jakas strzelanina i sie musze tarabanic po schodach - a ten spi w najlepsze ci faceci phi ;-)