reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Polcia - brawa dla corci ze sie ladnie poustawiala do 3D :-D i dobrze, ze wyniki dobre
czyli juz zostajesz w PL? a gdzie mieszkalas wczesniej? bo nie pamietam:zawstydzona/y:

Niezapominajko - wow , tez super zakupy!!! a powiedz jak joga?? czesto chodzisz? jak wyglada joga dla ciezarnych??

Aia - dzieki:-D dlugo sie przymiezalam do zakupy, ciagle cos bylo wazniejszego ale jak teraz zobaczylam te pluche na dworze, i dwie suszarki porozstawiane, a tutaj zaraz 3 dziecko dochodzi i pomyslalam 3 suszarka.. anie bede specjalnie ogrzewania trzymac zeby pranie wyschlo szybciej:sorry:

zmywarka tez uwazam ze urzadzenie bogow:-D odkad mamy dzien wyglada inaczej:szok::-D:tak:
kiedys wracalam z pracy i najpierw co mnie uderzalo to .. pelen zlew..:confused2:

MamUsKaaa - a tez wlasnie sie przymierzam do czekoladowych:-D

mamaktosia - skurcze niestety pojawiaja sie dalej :zawstydzona/y::-( za 3 tyg mam decydujacy skan i info czy i kiedy cc

no 3 z przodu:szok::-D:-D wow.. zlecialo:-D

ooo ja tez czesto mojego jade:wściekła/y: zasypia na dole przed tv, a ja sie budze w nocy a tu jakas strzelanina i sie musze tarabanic po schodach - a ten spi w najlepsze:wściekła/y: ci faceci phi:no: ;-)

reklama
awunia no my za jakiś czas będziemy panele w przedpokoju i jadalni wymieniać po tym zalaniu. Czekamy tylko na kasę z ubezpieczalni. Więc moja robotka trochę pewnie na marne, no ale...:) Namawiam też moejgo Ukochanego, żeby sypialnie pomalował, ale coś Mu się nie chce:p
tiluchna faktycznie! 30 już...
Ania może Ty wcale nie masz tej cukrzycy :D

Ania_Bydgoszcz gołąbki i schabik, mniam!!! :-):-) ja też się nie mogę usg doczekać, jak mi mój gin nie da teraz skierowania, to go uduszę:-D

tiluchna mój też dostaje ochrzan, zanim zasnę, to on słyszy ode mnie z 10 razy "ścisz to":-D:-D gratki okrągłej 30:tak: mi brakuje 1,5 dnia:-D

MamUśKaaa88 oooo...to też odczujesz urok remontu:-) ale dobrze mieć porządeczek, to nie na marne:tak:

awunia no niestety... Nie chce mi się na samą myśl ;/
Ale ze mnie trol... Miałam iść jutro na glukozę plus morfologia i mocz, a najadłam się buraków na obiad, a na deser czekoladeeeee.... ;/ Chyba powinna przełożyć na poniedziałek...?

MamUśKaaa88-oj przełoż na poniedziałek tę glukozę, bo ja przed swoją najadłam się wieczorem sernika i arbuza i wyniki przekroczyły normę...
tiluchna-gratki 30TC, zazdraszczam:-)
A ja tak dziś intensywnie mopowałam, w salonie mi się ciut panele podniosły:-):-):-)kurcze właśnie czytałam na jakimś forum budowlanym, że trochę się naprostują jak wyschną i można im pomóc ciepłym żelazkiem:-)

Tiluchna ból taki jak podczas @ i do tego dochodzi ból krzyża,skurczy nie czuję ale jak się bierze Fenoterol co 3h to normalne pewnie.
Tak też uwielbiam radość Kamila jak mu coś kupuję tak się cieszy słodko:happy: Mąż już mniej podziela tą radość chyba ze względu na to że zasoby portfela maleją :-D
mamaktosia mój wygląda na 4lata tak każdy mówi jest wysoki po tatusiu (mąż ma 198cm wzrostu) ale szczupły jest raczej pomimo tego że dużo je.

My już w domku bo jutro wizyta u gina a u teściów nie miałam ciuchów więc trzeba było przyjechać do chatki.Nie ma jak własna wanna,łóżko i ogólnie wszędzie dobrze ale w domu najlepiej:sorry:
Zauważyłam również że gulka Kamilowi każdego dnia bardziej maleje więc pewnie wizyta u chirurga nie będzie konieczna:happy:

Nic uciekam do łóżka.Słodkich snów życzę!Dobranoc;**

oregano, magda88, mamuśka - też sie zapisałam na te warsztaty w Legionowie, choc nie mam jeszcze pewności czy pójde, musze męża poinformować, no i za bardzo nei moge ogarnać o czym one są.. nigdzie nie jest to konkretnie napisane :/

Lucere no to do zobaczenia :) ja oglądałam filmiki na ich str, to właśnie jak pisze Ewa pierwsza pomoc plus pokazywali tam jakieś kremiki, wózeczki, nosidełka itp itd. Szyszunia będzie pierwsza to zda relacje czy warto :)

reklama
POczytałam was troche ale nie do konca wiec jeszcze nie wszystko wiem....a to dlatego ze ja wioskowa baba i dzis swiniaczka biliśmy mniammmmm swieża kaszanaeczka :-p:-p:-p

Awunia
ja sama siebie nie poznaje....nie wiem jak ja to ciagne ostatni tydz w de to pakowanie lekarze bo i mala miala szczepienie na 3 dni byl u mnie tato zrobiłam sama 600km w 5 dni bo mialam tyle terminow i swoich i sis bo ona jeszcze nie do konca ma prace ogarniete i nie ma auta wiszenie na tel pol dnia plus sprzatanie obiady no masakra...teraz wypoczywam tak jakby ale jeszcze daje rade:-)
Jak wróce to pierwszy tydzien bedzie napiety bo musze odezwac sie do kilka rodzin gdzie sis idzie pierwszy raz do pracy a potem juz luzik...przygotowywanie sie do spotkania z malutka sama przyjemność :-D

tiluchna nie nie zostaje w pl ja jestem tu tylko na 2 tyg na urlopie :tak: A taki to urlop ze wiecznie w biegu kazdy chce zeby go odwiedzić...a to zakupy na samo allegro wydałam juz chyba z 1500zł i to tylko dla dzieci maz juz sie gotuje jak słyszy zapłać:-p:-p Kiedys chcialabym wrocic do pl ale w moje rejony nie ma do czego:no: Mieszkam w niemczech....:happy:
Jej kobito ty juz masz 30 tydz o jaaaa.....:szok: Ta ciaza mi leci szybko masakrycznie jakby nie forum chyba bym zapominała ktory to tydz :-D:-D

Ide sie polozyc bo moja mala ma tyle wrazen w pl ze pol nocy spi ze mna a mi tak nie wygodnie:crazy: No ale co zrobi tulam sie do niej i spimy:-):-)

Do góry