reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Polcia - brawa dla corci ze sie ladnie poustawiala do 3D :-D i dobrze, ze wyniki dobre
czyli juz zostajesz w PL? a gdzie mieszkalas wczesniej? bo nie pamietam:zawstydzona/y:

Niezapominajko - wow , tez super zakupy!!! a powiedz jak joga?? czesto chodzisz? jak wyglada joga dla ciezarnych??

Aia - dzieki:-D dlugo sie przymiezalam do zakupy, ciagle cos bylo wazniejszego ale jak teraz zobaczylam te pluche na dworze, i dwie suszarki porozstawiane, a tutaj zaraz 3 dziecko dochodzi i pomyslalam 3 suszarka.. anie bede specjalnie ogrzewania trzymac zeby pranie wyschlo szybciej:sorry:

zmywarka tez uwazam ze urzadzenie bogow:-D odkad mamy dzien wyglada inaczej:szok::-D:tak:
kiedys wracalam z pracy i najpierw co mnie uderzalo to .. pelen zlew..:confused2:

MamUsKaaa - a tez wlasnie sie przymierzam do czekoladowych:-D

mamaktosia - skurcze niestety pojawiaja sie dalej :zawstydzona/y::-( za 3 tyg mam decydujacy skan i info czy i kiedy cc

no 3 z przodu:szok::-D:-D wow.. zlecialo:-D

ooo ja tez czesto mojego jade:wściekła/y: zasypia na dole przed tv, a ja sie budze w nocy a tu jakas strzelanina i sie musze tarabanic po schodach - a ten spi w najlepsze:wściekła/y: ci faceci phi:no: ;-)

reklama
awunia no my za jakiś czas będziemy panele w przedpokoju i jadalni wymieniać po tym zalaniu. Czekamy tylko na kasę z ubezpieczalni. Więc moja robotka trochę pewnie na marne, no ale...:) Namawiam też moejgo Ukochanego, żeby sypialnie pomalował, ale coś Mu się nie chce:p
tiluchna faktycznie! 30 już...
Ania może Ty wcale nie masz tej cukrzycy :D

Ania_Bydgoszcz gołąbki i schabik, mniam!!! :-):-) ja też się nie mogę usg doczekać, jak mi mój gin nie da teraz skierowania, to go uduszę:-D

tiluchna mój też dostaje ochrzan, zanim zasnę, to on słyszy ode mnie z 10 razy "ścisz to":-D:-D gratki okrągłej 30:tak: mi brakuje 1,5 dnia:-D

MamUśKaaa88 oooo...to też odczujesz urok remontu:-) ale dobrze mieć porządeczek, to nie na marne:tak:

awunia no niestety... Nie chce mi się na samą myśl ;/
Ale ze mnie trol... Miałam iść jutro na glukozę plus morfologia i mocz, a najadłam się buraków na obiad, a na deser czekoladeeeee.... ;/ Chyba powinna przełożyć na poniedziałek...?

MamUśKaaa88-oj przełoż na poniedziałek tę glukozę, bo ja przed swoją najadłam się wieczorem sernika i arbuza i wyniki przekroczyły normę...
tiluchna-gratki 30TC, zazdraszczam:-)
A ja tak dziś intensywnie mopowałam, w salonie mi się ciut panele podniosły:-):-):-)kurcze właśnie czytałam na jakimś forum budowlanym, że trochę się naprostują jak wyschną i można im pomóc ciepłym żelazkiem:-)

Tiluchna ból taki jak podczas @ i do tego dochodzi ból krzyża,skurczy nie czuję ale jak się bierze Fenoterol co 3h to normalne pewnie.
Tak też uwielbiam radość Kamila jak mu coś kupuję tak się cieszy słodko:happy: Mąż już mniej podziela tą radość chyba ze względu na to że zasoby portfela maleją :-D
mamaktosia mój wygląda na 4lata tak każdy mówi jest wysoki po tatusiu (mąż ma 198cm wzrostu) ale szczupły jest raczej pomimo tego że dużo je.

My już w domku bo jutro wizyta u gina a u teściów nie miałam ciuchów więc trzeba było przyjechać do chatki.Nie ma jak własna wanna,łóżko i ogólnie wszędzie dobrze ale w domu najlepiej:sorry:
Zauważyłam również że gulka Kamilowi każdego dnia bardziej maleje więc pewnie wizyta u chirurga nie będzie konieczna:happy:

Nic uciekam do łóżka.Słodkich snów życzę!Dobranoc;**

oregano, magda88, mamuśka - też sie zapisałam na te warsztaty w Legionowie, choc nie mam jeszcze pewności czy pójde, musze męża poinformować, no i za bardzo nei moge ogarnać o czym one są.. nigdzie nie jest to konkretnie napisane :/

Lucere no to do zobaczenia :) ja oglądałam filmiki na ich str, to właśnie jak pisze Ewa pierwsza pomoc plus pokazywali tam jakieś kremiki, wózeczki, nosidełka itp itd. Szyszunia będzie pierwsza to zda relacje czy warto :)

reklama
POczytałam was troche ale nie do konca wiec jeszcze nie wszystko wiem....a to dlatego ze ja wioskowa baba i dzis swiniaczka biliśmy mniammmmm swieża kaszanaeczka :-p:-p:-p

Awunia
ja sama siebie nie poznaje....nie wiem jak ja to ciagne ostatni tydz w de to pakowanie lekarze bo i mala miala szczepienie na 3 dni byl u mnie tato zrobiłam sama 600km w 5 dni bo mialam tyle terminow i swoich i sis bo ona jeszcze nie do konca ma prace ogarniete i nie ma auta wiszenie na tel pol dnia plus sprzatanie obiady no masakra...teraz wypoczywam tak jakby ale jeszcze daje rade:-)
Jak wróce to pierwszy tydzien bedzie napiety bo musze odezwac sie do kilka rodzin gdzie sis idzie pierwszy raz do pracy a potem juz luzik...przygotowywanie sie do spotkania z malutka sama przyjemność :-D

tiluchna nie nie zostaje w pl ja jestem tu tylko na 2 tyg na urlopie :tak: A taki to urlop ze wiecznie w biegu kazdy chce zeby go odwiedzić...a to zakupy na samo allegro wydałam juz chyba z 1500zł i to tylko dla dzieci maz juz sie gotuje jak słyszy zapłać:-p:-p Kiedys chcialabym wrocic do pl ale w moje rejony nie ma do czego:no: Mieszkam w niemczech....:happy:
Jej kobito ty juz masz 30 tydz o jaaaa.....:szok: Ta ciaza mi leci szybko masakrycznie jakby nie forum chyba bym zapominała ktory to tydz :-D:-D

Ide sie polozyc bo moja mala ma tyle wrazen w pl ze pol nocy spi ze mna a mi tak nie wygodnie:crazy: No ale co zrobi tulam sie do niej i spimy:-):-)

Do góry