Witam.Na początku gratuluję tegorocznym przedszkolakom i życzę dużo cierpliwości dla rodziców szczególnie tych którzy zaprowadzają swoje maluszki wiem że pewnie początki ciężkie bywają.
Mój Kamil w domu jeszcze siedzi ale może uda mi się załatwić miejsce od drugiego semestru a jak nie to trudno od nst roku pójdzie i powiem szczerze że bardzo się boję tego momentu i chyba bardziej jak on będe to przeżywała
mamaktosia większy kombinezon też mam bo Kamil z pazdziernika to jak był potrzebny to on już nieco podrósł czapeczki,szaliczki i rękawiczki dla większego też ale dla noworodka nie
kasia&filip zyczę dużo zdrówka dla Was.
koriander lepiej wcześniej mieć przygotowane jak potem na ostatni moment byś miała wszystko szykować dlatego ja już teraz sobie powoli piorę,prasuję.EDIT; ja na zimę nie mam żadnej kurtki takiej co by w ciązy nosić by można więc planuję zakup jakiejś bluzy cieplejszej.
Aneczka jutro będzie lepiej;-)
Ania pocieszę Cię że ja dla siebie wyprawki do szpitala jeszcze nie mam też i dla dzidzi kosmetyków ani pieluch tetrowych ani pampersów,chusteczek nic z tego typu na razie.
Wózek tez muszę kupić bo po Kamilu dzieciaki u teściów rozwalili a tak poza tym mam wszystko.
Wizytę u gina mam w środę na 10.30 a potem Kamila wysyłam na tydzień do teściów to sobie wszystko na spokojnie poprasuję teraz tylko robię mega pranie.
Uciekam gotować zupkę jarzynową a potem do sklepu po farbę do włosów bo muszę coś z nimi zrobić bo od słońca mi takie dziwne się zrobiły wyblakłe