reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

KMB - mnie też sąsiad wkurza.. ciagle staja u nas na trawniku przed domem, choc swoj maja tez spory, ale przeciez swojego nie beda wyjeżdżac tylko nasz :/ wrr.. i jego przyszły zięć robi to samo. Normalnie u nas wyjezdzone, a oni sobie pielegnuja trawniczek... normalnie chyba cos tam zasadze w przyszlym roku. A sasiadki koty tez u nas łażą.. ale poki nie mam piaskownicy i dzieciatka bawiacego sie w niej to az tak mnie to nie irytuje.

angelika - czasem sie udaje znalezc psa wiec głowa do góry, może wróci :) U nas mistrzostwem była papuga ktora kiedys uciekła kilka razy i zawsze jakos wracała.. Aż w koncu zginela w domu śmiercia tragiczna :/

reklama
lucere Mam nadzieje ze będzie tak jak w waszym przypadku i piesek wróci .

Anneeczka
ogłoszenie oczywiście na fb poszło mam nadzieje że się jakos znajdzie. Dobrze, że ten dzień się już kończy oby jutro było lepiej

awunia1234 Dzień na szczęscie konczy się w miare, ale dobrze że mam kochanego męża przy sobie i wasze pocieszenia, dzięki dziewczyny
;-)

Marna pogoda to i humory nie dopisują ;/
Ja dziś tez nie w formie, tj. męczący dzień w pracy, potem się zlatałam i już na powrocie do domu jakieś kłucie w brzuch mnie złapało, ale poleżałam, zjadłam i mi przeszło. Czasami zapominam, że w ciąży jestem i biegam jak szalona...
angelika miejmy nadzieję, że się znajdzie...
Magda wracaj do zdrowia! Pogoda będzie coraz bardziej sprzyjała przeziębieniom...

Mamuśka u mnie od wczoraj leje,ale dzisiaj ma już być lepiej. Wczorajszy dzień był koszmarny, o nocy nie wspomnę. Dzisiaj, odpukać, czuję się jakby lekko lepiej.

Witam z rana :) U nas wczoraj też lało i było okropnie a dzisiaj od rana pięknie słonko świeci. Franuś dzisiaj drugi dzień do przedszkola poszedł bardzo chętnie więc się bardzo cieszę trochę mnie przeraża odbieranie jego bo na 12.30 muszę go odebrać - iść pieszo około 4km!! w jedną stronę, a jestem nie jeżdżąca mimo, że prawko mam przy 2 dziecku jeździć będę musiała zacząć.
Dzisiaj mam nadzieję odwiedzimy IKEA i może coś dla dzidziusia zakupię :)

Ewa - super że Franuś zadowolony , mi to się wydaje , a raczej jestem pewna że to rodzice bardziej boją się przedszkola niż ich pociechy :-D mówię z autopsji ...

Pauletta - mi też pogoda nie orzeszkadza , a nawet lubię jak pada to takie romantyczne , a mieszkamy koLo parku więc z niecierpliwością czekam na jesień , a potem zimę , z okna dzieci widać choinkę przed urzędem miejskim i główną alejkę w parku , którą zimą rozświetlają migające śnieżynki .....eh nie moge się doczekać !

Obiad mam z wczoraj , więc leń na maxa , a inagrałam skaczący brzuch , z góry , boku itd w sumie chyba z 20 min , młodemu się chyba spodobało bo dalej skacze :)

Pauletta a ja wczoraj na wieczór kręciłam z mężem drożdżówki z serem :) Z gilem do pasa i bolącą głową, ale musiałam zjeść drożdżówkę :p

Witam Kochane.U nas dziś jak na razie bez deszczowo ale wietrznie i zimno niestety:baffled:

Mi jedno pranko dla maluszka lub prawie przeschło zaraz włączam następne a jutro zacznę prasowanie jak już będę miała wszystko wyprane i przesuszone.
Sąsiadka fryzjerka ma mi kupić farbę do włosów ale nie mam pojęcia jaki kolorek bo sama powiedziała ze mi wybierze bo po ur dzidzi mam zamiar zrobić sobie pasemka więc musi dobrać tak żeby nie było za ciemne więc polegam na niej
Jutro wizyta u gina i okaże się jak mi wyszły wyniki z glukozy,różyczki,toksoplazmozy aż się boję.
Obiad z wczoraj bo zupka jarzynowa została więc zjemy resztę dzisiaj.

reklama
Cześć dziewczyny u mnie dzionek zaczął się od wizyty listonosza. Mężuś zarobił 400 zł mandatu:szok:kurcze jakieś dziwne to pismo z Inspekcji Transportu Drogowego bez zdjęcia samochodu???
Dziś ostatni dzień wyżerki, na 15-stą idę do diabetologa z tą moją cukrzycą:crazy:nadal się drapię i ginek dał skierowanie na krew pod kątem cholestazy - ale jakoś nie podejrzewam tego dziadostwa u siebie...oby!

Do góry