as-asia1989
Fanka BB :)
mój też nic nie wie że pise na forum o trzecim dziecku wie że pisze z jakimiś dziewczynami na forum ale niewie z kim i o czym mówilam mu tylko o wiktori nawet widział jej zdięcie na jej blogu jak pokazywałam mu branzoletki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz ja też jakiś czas temu miałam troche zachodu z zębami mojego starszego syna bo mial okropną pruchnice w zwiazku z tym nasz dentysta postanowil wyrwac mu te wszktkie ząbki.Dał skierowanie do dental hospital i i juz dawno jestesmy po zabiegu.Zęby juz wyrosły nowe duze piekne i bielutkie ale krzywe jak cholera
edyta01mozesz napisac mi w kilku słowach co i jak z tym ortodontą czy jak poprosze dentyste to skieruje syna juz w tym wieku na aparat? ma teraz 9 lat i chyba juz wszystkie zęby.
Aha jeszcze mi daleko do tegoa mówił że masz talent i że powinnaś jakiś lokal wynająć i sklep otwożyć
Dobrze że dentysta okHej ja dopiero teraz weszlam,bo posiedzielismy sobie z mezulem i ogladalismy filmek ;-)
Witam nowe staraczki :-)
U dentysty bylo dobrze tylko Alan i Kuba maja skierowanie do ortodonty bo niestety maja troszke krzywe zabki,u Kuby jest gorzej ...zobaczymy co nam powie specjalista
Ja mam ubytek bo cos plomba zrobila sie miekka i zaczela sie kruszyc wiec trzeba ja wymieniec,oczywiscie ta plomba byla wstawiana za czasow podstawowki wiec ma prawo cos sie dziac,no i mialam zdjecie rtg przedniej jedynki bo cos babeczce nie pasowalo i chciala sie upewnic ...ale co wyszlo to bede wiedziala przy nastepnej wizycie ktora mam 15tego lutego
Dobranoc