reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

mój też nic nie wie że pise na forum o trzecim dziecku wie że pisze z jakimiś dziewczynami na forum ale niewie z kim i o czym mówilam mu tylko o wiktori nawet widział jej zdięcie na jej blogu jak pokazywałam mu branzoletki

reklama
Hej ja dopiero teraz weszlam,bo posiedzielismy sobie z mezulem i ogladalismy filmek ;-)

Witam nowe staraczki :-)

U dentysty bylo dobrze tylko Alan i Kuba maja skierowanie do ortodonty bo niestety maja troszke krzywe zabki,u Kuby jest gorzej ...zobaczymy co nam powie specjalista :zawstydzona/y:
Ja mam ubytek bo cos plomba zrobila sie miekka i zaczela sie kruszyc wiec trzeba ja wymieniec,oczywiscie ta plomba byla wstawiana za czasow podstawowki wiec ma prawo cos sie dziac,no i mialam zdjecie rtg przedniej jedynki bo cos babeczce nie pasowalo i chciala sie upewnic ...ale co wyszlo to bede wiedziala przy nastepnej wizycie ktora mam 15tego lutego :tak:

Dobranoc

Wiesz ja też jakiś czas temu miałam troche zachodu z zębami mojego starszego syna bo mial okropną pruchnice w zwiazku z tym nasz dentysta postanowil wyrwac mu te wszktkie ząbki.Dał skierowanie do dental hospital i i juz dawno jestesmy po zabiegu.Zęby juz wyrosły nowe duze piekne i bielutkie ale krzywe jak cholera :baffled:
edyta01mozesz napisac mi w kilku słowach co i jak z tym ortodontą czy jak poprosze dentyste to skieruje syna juz w tym wieku na aparat? ma teraz 9 lat i chyba juz wszystkie zęby.

Wiesz ja też jakiś czas temu miałam troche zachodu z zębami mojego starszego syna bo mial okropną pruchnice w zwiazku z tym nasz dentysta postanowil wyrwac mu te wszktkie ząbki.Dał skierowanie do dental hospital i i juz dawno jestesmy po zabiegu.Zęby juz wyrosły nowe duze piekne i bielutkie ale krzywe jak cholera :baffled:
edyta01mozesz napisac mi w kilku słowach co i jak z tym ortodontą czy jak poprosze dentyste to skieruje syna juz w tym wieku na aparat? ma teraz 9 lat i chyba juz wszystkie zęby.

Ania my tez przechodzilismy wyrwanie zebow jakies 2lub3 lata temu :zawstydzona/y:mysle ze krzywe zabki sa wlasnie po tym zabiegu ...bo gdyby wypadaly kolejno zeby to w miejsce dziury rosl by nastepny a tak bylo wyrwanych kilka zebow i urosly w miejcach w ktorych chcialy...
Ztego co mowila mi moja dentystka to staly aparat zaklada sie dzieciom dopiero w wieku 12 lat ,jak juz wszystkie zeby wyrosna...moi dostali skierowanie bo Kuba ma za krotkie wedzidelko,jego przednie zeby zachodza na siebie w jedna strone a te boczne w druga,ona dala nazwe tego ale ja nie pamietam...Alan ma podobnie ale w mniejszym stopniu,babeczka powiedziala tez ze woli jak obejrzy je ortodonta bo moze za wczasu da sie to skorygowac.Musilabys dowiedziec sie u swojego dentysty czy istnieje taka potrzeba w wypadku Twojego syna ...
Mam nadzieje ze zrozumialas to co napisalam,bo troche jestem zmeczona dzisiejszym dniem i nie wiem czy pisze skladnie :-D

A napisz mi czy macie polskiego dentyste ? jesli tak to moze bylaby mozliwosc wyproszenia skierowania/

Ostatnia edycja:
a mówił że masz talent i że powinnaś jakiś lokal wynająć i sklep otwożyć
Aha jeszcze mi daleko do tego
alajjj.gif

Hej ja dopiero teraz weszlam,bo posiedzielismy sobie z mezulem i ogladalismy filmek ;-)

Witam nowe staraczki :-)

U dentysty bylo dobrze tylko Alan i Kuba maja skierowanie do ortodonty bo niestety maja troszke krzywe zabki,u Kuby jest gorzej ...zobaczymy co nam powie specjalista :zawstydzona/y:
Ja mam ubytek bo cos plomba zrobila sie miekka i zaczela sie kruszyc wiec trzeba ja wymieniec,oczywiscie ta plomba byla wstawiana za czasow podstawowki wiec ma prawo cos sie dziac,no i mialam zdjecie rtg przedniej jedynki bo cos babeczce nie pasowalo i chciala sie upewnic ...ale co wyszlo to bede wiedziala przy nastepnej wizycie ktora mam 15tego lutego :tak:

Dobranoc
Dobrze że dentysta ok
smile.gif

Witam z kawą widzę że ruchu nie było wczoraj.
what.gif

Asiu co Ty tak długo w nocy siedzialaś? ;-)

Wiktoria no faktycznie wczoraj ruchu nie było tutaj....
Ja zaglądałam ale się nie udzielałam za bardzo, bo mam totalnie wisielczy humor....
Wieczorem się pokłóciłam z moim M i jeszcze nam ta złość nie przeszła......
Tzn ja jestem dzisiaj "śmiertelnie obrażona" :-D

A w ogóle witam się z kawką...

reklama
Czesc dziewczynki :-)

Moj maz ma dzisiaj wolne wiec bedzie mnie malo ,ale narazie jeszcze spi wiec sobie do Was zajrzalam :tak:
Dzisiaj mamy w planach zakupy spozywcze ale jak siebie znam na spozywczych sie nie skonczy :-D chce kupic kilka nowych ksiazeczek dla Natana bo chodzi do chlopakow i im zabiera z polki ...taki agencik mi sie trafil :-pA dla chlopcow porozgladam sie za jakimis planszowkami ,a to nie bedzie latwe :rolleyes2:

Do góry