reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Chciałabym teraz, ale po głebokim przemyśleniu to za wcześnie..
Musze skończyć szkołe, musimy ocieplić dom bo w zime mamy w pokojach tylko po 14 stopni:/ do tego Marcel jest tak nie grzeczny że raczej zwariowałabym jak było by jeszcze malenstwo.. Wole poczekać az chłopcy bardziej podrosna i wyrosna z pieluch.. Bo Marcel ma problemy z kupka i robi ja tylko w pieluchy:/

MeKlaudia :) u nas nie jest tak zle:)
dzieci w kosc az tak nie daja
w tygodniu wyszalane w przedszkolu, Olivcia bardzo samodzielna, Piotrula zazdrosniak ale tez da sie mu przemowic do rozumku ;-)
ja skolei chcialabym sie wyrobic przed 30:)

tez mamy w planach ocieplenie domu
zeby na rachunkach troszke zaoszczedzic
ale nie wiem czy sie wyrobimy w tym roku :no:
raczej na przyszly bardziej,

a tak na prawde nie wiem ile nam zajmie zaciazenie :)
moze byc ciezko

Tiluchna moi chłopcy też chodza do przedszkola 3 razy w tygodniu na 5 godzin ale to i tak nic nie daje.. Na Marcela mozesz krzyczec, drzec sie wrecz a on sie patrzy z głupim uśmiechem i robi źle nadal albo wypina język lub pyskuje:wściekła/y: i strasznie puszczaja mi na to nerwy a to nie bylo by dobre dla nowego dzidziusia.. Marcel pewnie tez by sie bardziej w sobie zamknal jak by się urodziło nastepne wiec musimy poczekac..

ehhh... a nam wczoraj zycie troszke zagralo na nosie i niestety trzeba odlozyc plany o przynajmniej.. realistycznie 3 lata... ale jak sie ulozy cos wczesniej to wczesniej zaczniemy...
bedziemy robic co tylko w naszej mocy aby moze za rok.. poltora..

Olivcia tez ma czasem akcje buntu, ohhh normalnie liczyc do 10 nie wystarcza
ale zauwazylam ze czym bardziej ja jestem na luzie, wyrozumiala, cierpliwa i sluchajaca... tym grzeczniejsze dzieciaczki :)

ja na razie kozystam z blogosci przespanych nocy
po 4 latach nie przespania ani jednej (Piotrek bardzo ciezko przechodzil zabkowanie i wstawalam do niego czasm po 10 razy) teraz odkad mamy wszystkie zabki co sie stalo ok miesac temu...
oboje spia jak aniolki 10h :)

A jak Tymus? tez daje popalic? :);-)

reklama
To kochana bedziemy starać się razem za 2 lata:D bedzie dobrze:) Zapraszam na MAMY 2014:D

Tymus jest grzeczny jak nie ma Marcela lub jak Marcel siedzi grzecznie:) A tak to ciagle wszystko po nim papuguje.. No i ciagle obrywa od Marcela chociaz juz od jakis 3 miesiecy sie nie daje i czasami po kilku minutach uderzenia od Marcela podchodzi do niego uderza go w glowe przewaznie i ucieka z uśmiechem:D

Dzis juz ciepło to zjedza obiad jak wróca z przedszkola i pojdziemy na dwór tam sie przynajmniej nie kloca ani nie bija:D

Ale musze pochwalić Marcela że pisze już cyferki od 1 do 10, no i umie przepisac jakies słowo tylko musi miec wczesniej napisane na kartce i siedzi do tad az poprawnie sam napisze:D

Do góry