reklama
heksa77
Fanka BB :)
Witajcie kochane moje dziewczyny !
Już jestem, wróciłam z wojaży...
Musieliśmy wyjechać całą rodzinką do DE ze względu na stan zdrowia teścia....
Niestety tam jestem "nie u siebie" i nie mam za bardzo dostępu do netu... :-( i to jest straszne... człowiek teraz bez netu to jak bez ręki
Nie ma pojęcia co u Was słychać.....
Mam mnóstwo zaległości do przeczytania...
Mam nadzieję, że same dobre wieści poczytam
U mnie po staremu....
Na teście ciągle jedna krecha...
Na testach owulacyjnych też tylko jedna krecha - ja chyba nie mam owu
U lekarza jeszcze nie byłam
Dzieciaki zdrowe jak rybki..
Mąż jak to mąż, kochany a czasem wkurzający
Nasze plany wyjazdowe nadal aktualne, troszkę pozałatwialiśmy formalności podczas wyjazdu, reszta w maju - pojedziemy na tydzień szukac mieszkanka, chociaż z tym będzie problem, bo mam i dzieci i psa..... a niektórzy nie chca wynajmować rodzinom z dziećmi.... niektórzy nie chcą rodzinom z psem.... a jak się ma i dzieciaczki i psa to juz totalnie przechlapane
W dodatku nasz psiaczek choruje na bioderka i wejdzie tylko na parter, wyżej nie....
No ale może akurat jakiś cud się zdarzy i znajdziemy mieszkanko..
Więcej napiszę potem, mam teraz dużo do czytania zaległości...
Stęskniłam się za Wami
Już jestem, wróciłam z wojaży...
Musieliśmy wyjechać całą rodzinką do DE ze względu na stan zdrowia teścia....
Niestety tam jestem "nie u siebie" i nie mam za bardzo dostępu do netu... :-( i to jest straszne... człowiek teraz bez netu to jak bez ręki
Nie ma pojęcia co u Was słychać.....
Mam mnóstwo zaległości do przeczytania...
Mam nadzieję, że same dobre wieści poczytam
U mnie po staremu....
Na teście ciągle jedna krecha...
Na testach owulacyjnych też tylko jedna krecha - ja chyba nie mam owu
U lekarza jeszcze nie byłam
Dzieciaki zdrowe jak rybki..
Mąż jak to mąż, kochany a czasem wkurzający
Nasze plany wyjazdowe nadal aktualne, troszkę pozałatwialiśmy formalności podczas wyjazdu, reszta w maju - pojedziemy na tydzień szukac mieszkanka, chociaż z tym będzie problem, bo mam i dzieci i psa..... a niektórzy nie chca wynajmować rodzinom z dziećmi.... niektórzy nie chcą rodzinom z psem.... a jak się ma i dzieciaczki i psa to juz totalnie przechlapane
W dodatku nasz psiaczek choruje na bioderka i wejdzie tylko na parter, wyżej nie....
No ale może akurat jakiś cud się zdarzy i znajdziemy mieszkanko..
Więcej napiszę potem, mam teraz dużo do czytania zaległości...
Stęskniłam się za Wami
Svensonka
Ja tez chodze do szkoly od stycznia i moja mala ciagle choruje koszmar.Witajcie kobitki :-) co tu tak pusto .Ja już wracam do was nie było mnie pare dni .Robiłam remont u siebie malowałam ściany,okna myłam,firanki prałam.Ale już mam wszystko wysprzątane :-).
Wiecie zastanawiam się nad pójściem do szkoły prywatnej :-) muszę jeszcze z mężem porozmawiać na ten temat zobacze co on powie :-)
Napije się któraś ze mną kawki ?
Nie mysle nawet o 3teraz jak tyle chorob nas dopadlo przez ostatni miesiac. Grypy zoladkowe, zeby wychodzace, mleczaki wypadajace i od dzis ja grypa dwa palce u reki nie gojace Sie z ropa à mala ospa. Kiedy to sie skonczy. Planujemy kupic domek dzialkowy na lato zobaczymy Co. Z tego wyjdzie.
Svensonka
Szukaj az znajdziesz bedzie dobrze uwierz w siebie
wiktoria12
Mama i żona :)
Witajcie kochane coś tutaj ostatnio nie ma nikogo .U nas mały szpital wszyscy chorzy.Martynka ma rumień zakaźny a Kamil przeziębiony.Ja też mam katar i gardło mnie boli i kaszel męczy,mam nadzieje ze mi przejdzie bo mężuś przyjeżdża.Jupi
Biżuterie też mam trochę nową w dziale Sprzedam wystawiłam to co mam Pozdrawiam was kochane
Biżuterie też mam trochę nową w dziale Sprzedam wystawiłam to co mam Pozdrawiam was kochane
wiktoria12
Ja ciągle zaglądam ale ciężko sama do siebie pisać :-( może po świętach dziewczyny wrócą
wiktoria12
Na pewno pojawią się po świętach . U mnie fajnie,mąż w domu to i pracy i przyjemności więcej :-).Dzieciaki chore ja też tak że jakoś powolutku idzie.Chociaż one się już lepiej czują :-)
A co tam u Ciebie ? gratuluje fasolinki :-)
A co tam u Ciebie ? gratuluje fasolinki :-)
reklama
Svensonka
No widzisz jedna z nas Juz 3dzieciatko ma bedziemy z toba tzn ja bede pisac czasami bo nadal sie namyslam nad 3. Zycie zdroweczkacos nam watek umiera :-(
hej dziewczynki,gdzie jestescie ?? odezwijcie sie ;-)
pozdrawiam i milej nocki zycze ;-)