reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Witajcie kochane moje dziewczyny !

Już jestem, wróciłam z wojaży...
Musieliśmy wyjechać całą rodzinką do DE ze względu na stan zdrowia teścia....
Niestety tam jestem "nie u siebie" i nie mam za bardzo dostępu do netu... :-( i to jest straszne... człowiek teraz bez netu to jak bez ręki :rofl2:

Nie ma pojęcia co u Was słychać.....
Mam mnóstwo zaległości do przeczytania...
Mam nadzieję, że same dobre wieści poczytam :tak:

U mnie po staremu....
Na teście ciągle jedna krecha...
Na testach owulacyjnych też tylko jedna krecha - ja chyba nie mam owu :wściekła/y:

U lekarza jeszcze nie byłam :zawstydzona/y:

Dzieciaki zdrowe jak rybki..
Mąż jak to mąż, kochany a czasem wkurzający :rofl2:

Nasze plany wyjazdowe nadal aktualne, troszkę pozałatwialiśmy formalności podczas wyjazdu, reszta w maju - pojedziemy na tydzień szukac mieszkanka, chociaż z tym będzie problem, bo mam i dzieci i psa..... a niektórzy nie chca wynajmować rodzinom z dziećmi.... niektórzy nie chcą rodzinom z psem.... a jak się ma i dzieciaczki i psa to juz totalnie przechlapane :szok:
W dodatku nasz psiaczek choruje na bioderka i wejdzie tylko na parter, wyżej nie....

No ale może akurat jakiś cud się zdarzy i znajdziemy mieszkanko..

Więcej napiszę potem, mam teraz dużo do czytania zaległości...

Stęskniłam się za Wami

Witajcie kobitki :-) co tu tak pusto :szok::szok:.Ja już wracam do was nie było mnie pare dni .Robiłam remont u siebie malowałam ściany,okna myłam,firanki prałam.Ale już mam wszystko wysprzątane :-).

Wiecie zastanawiam się nad pójściem do szkoły prywatnej :-) muszę jeszcze z mężem porozmawiać na ten temat zobacze co on powie :-)
Napije się któraś ze mną kawki ?
Ja tez chodze do szkoly od stycznia i moja mala ciagle choruje koszmar.
Nie mysle nawet o 3teraz jak tyle chorob nas dopadlo przez ostatni miesiac. Grypy zoladkowe, zeby wychodzace, mleczaki wypadajace i od dzis ja grypa dwa palce u reki nie gojace Sie z ropa à mala ospa. Kiedy to sie skonczy. Planujemy kupic domek dzialkowy na lato zobaczymy Co. Z tego wyjdzie.

Witajcie kochane:) coś tutaj ostatnio nie ma nikogo :(.U nas mały szpital wszyscy chorzy.Martynka ma rumień zakaźny a Kamil przeziębiony.Ja też mam katar i gardło mnie boli i kaszel męczy,mam nadzieje ze mi przejdzie bo mężuś przyjeżdża.Jupi:-D
Biżuterie też mam trochę nową w dziale Sprzedam wystawiłam to co mam :) Pozdrawiam was kochane

wiktoria wszystkie gdzies nam poznikaly :-(,ale masz racje po swietach moze zrobi sie wiekszy ruch ;-)
a co u ciebie ??

reklama
Do góry