reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

widzisz jaki madry chlopiec!!

a my tez mamy czesto bojki :tak:
Piotrula czesto zabiera cos Olivii wiec ona najpierw krzyk, potem albo go ugryzie albo szczypie, on jej wali w glowe ona mu oddaje i jest obopulny placz w nieboglosy :-)
i nastepuje kolejne po raz 1000 tlumaczenie , ze NIE BIJEMY, NIE ZABIERAMY, NIE GRYZIEMY, NIE KOPIEMY itd itd hehe

reklama
witajcie :-) po czterech miesiącach starań o 3 dziecko dzisiaj zobaczyłam dwie krechy na teście :-) druga bardzo słaba ale jest :-)

odkopuje madlen ,edyta, heksa i reszta gdzie jestescie?

Ja się melduję wezwana do tablicy :-D
Po tygodniach, właściwie kilku miesiącach załamania z powodu torbieli na jajnikach mogę z radością wrócić na forum i cieszyć się II na teście.......... a właściwie na kilku testach, bo ze szczęścia i niedowierzania już chyba z 5 testów zrobiłam......

..........ale te widok dwóch kreseczek jest taki piękny........... :tak::tak::tak:

Martika o ile pamiętam to chyba w kwietniu miałaś zacząć staranka w kwietniu?
Zaczęłaś?

Ostatnia edycja:
reklama
Chciałam Wam jeszcze kochane bardzo podziękować, że kiedy tak "zniknęłam" z forum na jakiś czas z powodu kłopotów jajnikowych i dołka, w który z tego powodu wpadłam, pamiętałyście o mnie i martwiłyście sie co u mnie słychać....

Mam nadzieję, że zaglądacie jeszcze czasem na ten wątek i że u Was moje drogie wszystko jest w porządku!

Do góry