reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Wiktoria najwazniejsze ze nic Ci nie dolega ...Jesli masz jakies watpliwosci to skonsultuj to z innym lekarzem :tak: ide napisac eska do Madlen ,bo sie napewno martwi ;-)
No własnie to jest najważniejsze ale zastanawiam się jeszcze nad wizytą u innego lekarza.Ale odczekam jakiś czas i zobaczę .Może to przed @ tak mi się brzuch zmienił? Zobaczymy :-)

reklama
nawet nie mialam jak wczesniej do was zajrzec..do poludnia mnie nie bylo,potem szybko po smyki,obiad..a jeszcze caly dzien walcze z bolem glowy ,grrr..teraz niby troche lepiej ale ..dalej boli..:angry:
Edyta &&&&&&&&&&&&&,i prosze jutro testowac..nie kaz nam dluzej czekac ;-)
Wiktoria kurcze..a ja tak myslalam,ze fasolinka jest...:-(przykro mi...ale najwazniejsze,ze nic ci nie dolega..a na konsultacje warto udac sie czasami do innego lekarza..,;-)
dobranoc ;-)
..jakos tak pusto tutaj ostatnio...szkoda....:-(

No wlasnie pustawo ...dziewczyny nas opuscily,juz nie ma takiej produkcjii postow jak to mialao miejsce niedawno :zawstydzona/y:

Madlen zobacze jak bedzie z testem ...ale obiecuje ze do niedzieli napewno zatestuje :-p

Jak projekt ???

Edyta a czemu nie chcialas dzisiaj test zrobic ??,myslalam ze jak rano wejde na forum,to bedzie wiadomosc od ciebie..a tu nic...zrob chociaz jutro..bo ja nie wytrzymam dluzej..:no:
projekt zrobiony,oddany..ale jeszcze niewiadomo jaka ocena...wazne ,ze zrobila i oddala ;-)
pije ktoras ze mna kawke,czy mam pic sama ?:confused:
ja teraz troszke pobiagam po forum,a pozniej czekaja na mnie codzienne obowiazki...jeszcze brak pomyslu na obiad ...

Madlen kochana zrobilam dzisiaj i ujrzalam tylko jedna kreche :zawstydzona/y: lecz @ nie ma wiec nadzieja jeszcze nie umarla smiercia naturalna :-p

Ja sie z Toba napije :tak:

Edytka tylko I ??:-(,to czekamy dalej..poki nie ma @,nadzieja jest..
a mnie martwi moj cykl..jakis dziwny..najpierw dlugo przed @ mialam plamienia,a teraz moja @ jest rekordowo dluga..niby tak mocno nie lecialo..ale czemu to tak dlugo trwa ?? boje sie,ze jestem chora..:-(

A moze powinnas wybrac sie wczesniej do lekarza ...i poprosic o usg ?? raczej powinni dac Ci skierowanie jak im powiesz co sie dzieje :sorry2:

wiem,ze powinnam..ale boje sie..jak cholera !!!!
poczekam jeszcze troszke i chyba pojde..,bo takich cyrkow jak mam teraz,jeszcze nigdy nie mialam...

Wiesz im szybciej pojdziesz tym szybciej sie Toba zajma :tak: a przeciez wiesz ze takie badanka troche trwaja wiec ja bym sie nie zastanawiala nad wizyta ;-)

reklama
Witajcie kobitki :-) co tu tak pusto :szok::szok:.Ja już wracam do was nie było mnie pare dni .Robiłam remont u siebie malowałam ściany,okna myłam,firanki prałam.Ale już mam wszystko wysprzątane :-).

Wiecie zastanawiam się nad pójściem do szkoły prywatnej :-) muszę jeszcze z mężem porozmawiać na ten temat zobacze co on powie :-)
Napije się któraś ze mną kawki ?

Do góry