reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
dzieki Edyta ;-),patrzalam juz w Matalanie,ale kurcze wszystko jest male..:-(,bede musiala ich dzisiaj albo jutro wziac na male zakupy.jak ja nie lubie tak wszystko na wariata robic,buuu:wściekła/y:.a jeszcze mloda musi zrobic projekt o titanicu do czwartku..wszystko na hurraaa :angry:
mlody mnie dzisiaj wkurzyl jak szlismy do szkoly,jakies humorki mial..mam nadzieje,ze jak wszedl do szkoly to mu przeszlo..;-)a ja teraz siedze i mysle...achhh te dzieciaki..
a tak w ogole to witam z kawka i mam nadzieje,ze sama nie bede musiala ja pic :-p

Madlen no czasami dzieciaczki potrafia pokazac pazurki a Ty sie tak nie denerwuj bo Ci prolaktyna skoczy i dopiero bedzie :zawstydzona/y::-D ja z checia sie napije ale cos ostatnio kawa dla mnie ma dziwny smak :sorry:

Ja 5 tego mam miec wizyte w szpitalu a jak dostane @ to bede musial ja przelozyc ...bo jak dac zrobic sobie przeglad podczas @ ??? kurcze moglaby to byc ciaza wtedy przebukuje wizyte za kilka tygodni i juz ....

Ooooo mezo dzwonil bedzie w domku za 15 minut ...musze zabierac dooopke w troki i zrobic mu sniadanko :eek:

Edytka nie chce glosno mowic,ale jak ja zaciazylam to nim byl termin @,na kawe nie moglam patrzec,a jak poczulam jej smak,to biegusiem lecialam do kibelka..:-Dkochana mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiesz nie chce sie nakrecac...bo rozczarowanie bardzo boli...ale jak bede II kreski to uznam ze organizm dawal mi znac ze malenstwo jest juz ze mna :-)

No ja pamietam ze tez mialam jakis wstret do kawy od samego poczatku ciazy z coreczka:(i potem dlugooooo jej nie pilam bo mi tak zostalo...w sumie to dopiero jakos teraz kawa zaczela mi smakowac i to rozpuszczalna z mlekiem bo aromat takiej zwyklej gryzionej nadal na mnie zle dziala:(((
kolo poludni mialam delikatnie zabarwiony leciutko rozowy,ale mega leciutko sluz,a teraz jakos tak w piersiach czuje takie....mmmmhhhh...jak to powiedziec....takie bolesne mrowienie...co jakis czas....wiec to troche mnie dziwiiii...no ale tempka spadla dzisiaj wiec pewnie jutro przyjdzie @ wredna...dzikeki kochane za zaproszenie na grupe zamknieta:)kochane jestescie:-D

Asiczka a nam milo ze przyjelas zaproszonko ;-)

Ja na tempce sie nie znam ,ale skoro mowisz ze to na @ ...to ja zycze powodzenia w nastepnym cyklu:tak:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny.troche mnie nie bylo ,ale sie pochorowalam i musialam polezec kilka dni w szpitalu:szok:,narazie musze wstrzymac sie ze starankami bo czeka mnie operacja:sorry:,przeprowadzamy sie za tydzien a w sobote wracam do pracy po macierzynskim wiec wszystko zwalilo mi sie na glowke jednoczesnie,
caluski dla wszystkich
trzymam kciuki za tesciki

reklama
Lemurka :szok:,a co ci jest ze bylas w szpitalu i co to za operacja ??,zdrowka zycze ;-)
Asiczka zobaczymy jaka bedzie tempka jutro..;-)
Edyta jak twoj humorek ?,bo cos ostatnio malo ciebie :-(
Heksa,Martika tylki wam skopie jak sie nie odezwiecie..meldowac sie i to szybciutko !!!!:wściekła/y:

Do góry