reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

Madlen dam znac nawet jak ujrze tylko I kreche ...

U nas sie goraco zrobilo,wyszlam z malym ale ubralam go tylko w bluze bo tak slonko swieci ze doslownie powiewa wiosna :-)
Natan nie chcial wejsc do bloku taki byl zadowolony,nawet awanture mi urzadzil :-p ale jak przyszlismy to dziecko doslownie padlo :-D mialam smazyc kotlety no ale musze chwilke odpoczac ...

reklama
u nas tez sliczna pogoda,mamy piekna wiosne :tak:..co mnie bardzo cieszy :happy:
a my teraz z cora pocimy sie przy projekcie o titanicu,na jutro musi to skonczyc..myslala,ze pan da jej jeszcze troche czasu,ale niestety nie..jutro musi przyniesc gotowy :-(..ja nie wiem jak ona to zrobi..spac pojdzie chyba o polnocy..:wściekła/y::-(

musi napisac WSZYSTKO !!!,ma kilka punktow i teraz tworzymy..najprosciej byloby sciagnac z netu..ale pan zabronil,musi byc napiane swoimi slowami..napisalbym za nia,ale ja nie znam tak dobrze jezyka..a jej tez jest ciezka,bo niektore slowa sa nowe i ich nie zna..ona czyta po ang.ja po polsku..slownik lezy przed nami i tak tworzymy..,na koncu poprzykleja zdjecia i bedzie cool,pozniej tylko musze jeszcze skoczyc po jakas teczke do sklepu,bo zapomnialam kupic..dobrze,ze jeszcze 2dni i weekend..;-)

Cześć dziewczyny :-) ja ostatnio mało z wami ale jakoś pech mnie nie opuszcza :-( Jutro idę do ginekologa bo mój brzuch z lewej strony jest większy pokaże wam fotkę .Nie wiem co o tym myśleć :-( hgfhdf.jpgCo wy o tym myślicie ???

Załączniki

• brzuch1.jpg
    brzuch1.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Madlen to troszke pracy przed Wami ,oby szybko poszlo ;-)

Wiktoria nie wiem co napisac ,a to czzasem nie ciaza ??:zawstydzona/y:

reklama
Nie wiem nie chce się nastawiać przed wcześnie :no: bo później będzie rozczarowanie :-:)-:)-(
Wczoraj bratówka mnie zapytała czy jestem w ciąży :szok::szok: mówię jej że nie,później zadzwoniła do mnie i jeszcze pytała :-D:-D:-D:-D

Nie mam testu ale przecież niedawno robiłam i wyszedł negatywny. I jeszcze ten pempek taki mi sie wypukły robi.

Do góry