reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

Hello to juz ta godzina a ja jestem pierwsza :szok: nie no cos trzeba zrobic z naszym wateczkiem bo sie powoli zaczyna sypac :sorry:

Heksa wracaj do nas bo my tu tesknimy :tak:

Madln jak u Ciebie z tempka ?? przyszla @ ?? nic nie piszesz i nie wiemy co i jak ,,,a no i ostatnio doczytalam ze staranka odlozone ale nie napisalas dokad sie wybieracie na wakacje...chyba ze ja czego s nie doczytalam :-p

reklama
No edytko tez sie niepokoje tym naszym watkiem,mam nadzieje ze dziewczyny sie troche ogarna i powracaja do nas:))))u mnie narazie bez zmian,lepiej sie dzis czuje nawet objawy na @ jakos poszly w las,zostaly bolace cycuchy i wyzsza temperatura...ogolnie to pewnie cisza przed burza i wrednota przylezie z zaskoczenia...:(((
ale co zrobic...dzisiaj mnie odeslali z pracy do domu,jak bedzie ok to jutro mam przyjsc..juz jest ok ale milo jest miec wolna niedziele;-)

Asiczka a kiedy bedziesz testowac ?? Cos mi sie wydaje ze mogla sie Tobie udac :tak:

My juz po spacerku i obiadku,teraz dzieciaczki siedza w swoim pokoju a ja z Natankiem ogladamy ugotowanych,oj a tak mi sie fajnie na brzuszku zrobilo po obiadku, ze chyba poloze sie sobie jak maly zasnie :-p

edytko ja juz wczoraj wieczorem nie wyrobilam i zatestowalam ale w sumie po herbacie i godzine po tym jak ostatnio sikalam wiec d...blada wyszla...mysle ze za wczesnie tez bo ja mam cykle 34-36 dniowe..no zobaczymy,mysle ze jak nie dostane 2 do srody to wtedy,ale nie nastawiam sie..

Asiczka tak w tajemnicy przd nami zatestowalas :-p ale w sumie jesli masz takie dlugie cykle to pewnie za wczesnie na testa...jak przegladalam wykresy innych dziewczyn ktore zaciazyly to srednio tety pozytywne wychodzily im dopiero ok 15 dni po owulacji :tak: bo jak etstowaly wczesniej to tesciory byly negatywne wiec jednak trzeba troszke poczekac ;-)

no wlasnie tez tak sprawdzalam na innych babeczkach ahhaha:)))wiec ten wczorajszy sie nie liczy hihihi,trzeba sie jakos pocieszac:)))no zobaczymy,czas pokaze...jak ma byc to bedzie:)

kurcze edytka czy tylko my zostalysmy na tym watku???hihih masakra jakas....a gdzie cala reszta???widzialam ze syneczki udziela sie teraz na watku mamusie w 2012 czy cos takiego i wyczytalam ze ma jakies problemy z ta ciaza..wiecej ma wiedziec w poniedzialek wiec musze tam wysledzic co i jak ..biedulka...mam nadz ze bedzie wszystko okki u niej..

ok zmykam sie ubrac bo do kosciola zaraz jedziemy,jak wroce to sie odezwe.

Asiczka na to wyglada ze narazie same jestesmy ...o Qrcze ja nie wiedzialam ze Syneczki ma problem z ciaza dzieki kochana za info ide troche poczytac bo ostatnio malo tu zagladalam :zawstydzona/y:

Uwazaj na siebie ;-)

reklama
Witajcie Kochane :-) my dzisiaj mieliśmy małą imprezke urodzinki Martynki .Ogarnełam już wszystko i idę się położyć bo coś mnie choróbsko zbiera nos mam zawalony zaczynam kaszleć masakra jakaś..

Martwie się o Heksię dawno nie zaglądała do nas :eek::-(

Do góry