reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Hello to juz ta godzina a ja jestem pierwsza :szok: nie no cos trzeba zrobic z naszym wateczkiem bo sie powoli zaczyna sypac :sorry:

Heksa wracaj do nas bo my tu tesknimy :tak:

Madln jak u Ciebie z tempka ?? przyszla @ ?? nic nie piszesz i nie wiemy co i jak ,,,a no i ostatnio doczytalam ze staranka odlozone ale nie napisalas dokad sie wybieracie na wakacje...chyba ze ja czego s nie doczytalam :-p

reklama
No edytko tez sie niepokoje tym naszym watkiem,mam nadzieje ze dziewczyny sie troche ogarna i powracaja do nas:))))u mnie narazie bez zmian,lepiej sie dzis czuje nawet objawy na @ jakos poszly w las,zostaly bolace cycuchy i wyzsza temperatura...ogolnie to pewnie cisza przed burza i wrednota przylezie z zaskoczenia...:(((
ale co zrobic...dzisiaj mnie odeslali z pracy do domu,jak bedzie ok to jutro mam przyjsc..juz jest ok ale milo jest miec wolna niedziele;-)

Asiczka a kiedy bedziesz testowac ?? Cos mi sie wydaje ze mogla sie Tobie udac :tak:

My juz po spacerku i obiadku,teraz dzieciaczki siedza w swoim pokoju a ja z Natankiem ogladamy ugotowanych,oj a tak mi sie fajnie na brzuszku zrobilo po obiadku, ze chyba poloze sie sobie jak maly zasnie :-p

edytko ja juz wczoraj wieczorem nie wyrobilam i zatestowalam ale w sumie po herbacie i godzine po tym jak ostatnio sikalam wiec d...blada wyszla...mysle ze za wczesnie tez bo ja mam cykle 34-36 dniowe..no zobaczymy,mysle ze jak nie dostane 2 do srody to wtedy,ale nie nastawiam sie..

Asiczka tak w tajemnicy przd nami zatestowalas :-p ale w sumie jesli masz takie dlugie cykle to pewnie za wczesnie na testa...jak przegladalam wykresy innych dziewczyn ktore zaciazyly to srednio tety pozytywne wychodzily im dopiero ok 15 dni po owulacji :tak: bo jak etstowaly wczesniej to tesciory byly negatywne wiec jednak trzeba troszke poczekac ;-)

no wlasnie tez tak sprawdzalam na innych babeczkach ahhaha:)))wiec ten wczorajszy sie nie liczy hihihi,trzeba sie jakos pocieszac:)))no zobaczymy,czas pokaze...jak ma byc to bedzie:)

kurcze edytka czy tylko my zostalysmy na tym watku???hihih masakra jakas....a gdzie cala reszta???widzialam ze syneczki udziela sie teraz na watku mamusie w 2012 czy cos takiego i wyczytalam ze ma jakies problemy z ta ciaza..wiecej ma wiedziec w poniedzialek wiec musze tam wysledzic co i jak ..biedulka...mam nadz ze bedzie wszystko okki u niej..

ok zmykam sie ubrac bo do kosciola zaraz jedziemy,jak wroce to sie odezwe.

Asiczka na to wyglada ze narazie same jestesmy ...o Qrcze ja nie wiedzialam ze Syneczki ma problem z ciaza dzieki kochana za info ide troche poczytac bo ostatnio malo tu zagladalam :zawstydzona/y:

Uwazaj na siebie ;-)

reklama
Witajcie Kochane :-) my dzisiaj mieliśmy małą imprezke urodzinki Martynki .Ogarnełam już wszystko i idę się położyć bo coś mnie choróbsko zbiera nos mam zawalony zaczynam kaszleć masakra jakaś..

Martwie się o Heksię dawno nie zaglądała do nas :eek::-(

Do góry