reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Ja zagladam czasami ale jak nikt nic nie pisze to sama ze soba nie bede konwersowac :-p

maz pojechal do Bounemouth wiec caly dzien bede samotna ,oczywiscie nie liczac dzieciaczkow :rofl2: do sklepu musze isc a mi sie nie chce bo pogoda nie nastraja do tego :crazy:

Ostatnia edycja:
no samej ze sobą to trochę tak nudno...chociaż mi się czasami zdarza gadać samej do siebie (pewnie ze starości), zwłaszcza jak coś robię prowadzę monolog hihi

No ja tez potrafie sama ze soba rozmawiac :-)

Musze uciekac do sklepu ...

Madlen a Ty znowu ucieklas :zawstydzona/y:

edyta no jestes wkoncu,jak tam humorek,kiedy chcesz testowac..kurcze juz nie moge sie doczekac..
ja te wasze testowanie bardziej przezywam,niz swoje :-D
anrad ja tez gadam sama do siebie,ostatnio coraz czesciej :-D..myslisz ,ze to ze starosci ?
u nas piekny dzionek,czuc wiosne w powierzu,ciepelko..troche slonka malo,ale i tak jest dobrze..

Juz sklepalam kotlety,umlam glowe teraz bede je ukladac i mykne do sklepu...

Test chce zrobic w piatek ,ja tez przezywam jak inne osoby testuja tak jakbym to ja miala testowac :-p:-D

reklama
Do góry