reklama
Dziewczyny z tego co z nia rozmawialam to robila najpierw badania nieinwazyjne czyli usg w 12tc i badania kwri a pozniej wyslano ja juz na anipunkcje(nie wiem czy dobrze napisalam)czyli wbijaja sie dluga igla w brzuch i pobieraja plyn owodniowy,no i wyszlo,ze dzidzius jest chory i to bardzo...ja sama robilam badania i bardzo sie ich balam ale wiecie,ze ona mi powiedziala,ze chyba usunie ta ciaze.Nie jestem osoba,ktora bedzie sie bawic w sedziego i oceniac jej deczje ale wiem tylko,ze nie wyobrazam sobie przezywac tego co ona teraz
probuje was nadrobic,ale wszystko mi sie miesza
Lemurka przykro mi z powodu twojej znajomej....,a to juz jest pewne na 100% ??
Edyta doczytalam ,ze wysylaja tobie kosmetyki z pl.na azs ,po co??,moja cora tez ma azs i wszystkie masci i kosmetyki mam tutaj za free..a w pl. do tanich one nie naleza
Wiktoria zrob test,a jak wyjdzie negatywny,to szoruj do lekarza..moze masz anemie ??
Heksa jak humorek,mam nadzieje ze juz lepiej u ciebie ?
Asiczka fajnie,ze pomagasz ..wszystkie nasze dobre uczynki,do nas wroca ;-),a jak staranka ??
cos jeszcze mialo byc..ale nie pamietam...
Lemurka przykro mi z powodu twojej znajomej....,a to juz jest pewne na 100% ??
Edyta doczytalam ,ze wysylaja tobie kosmetyki z pl.na azs ,po co??,moja cora tez ma azs i wszystkie masci i kosmetyki mam tutaj za free..a w pl. do tanich one nie naleza
Wiktoria zrob test,a jak wyjdzie negatywny,to szoruj do lekarza..moze masz anemie ??
Heksa jak humorek,mam nadzieje ze juz lepiej u ciebie ?
Asiczka fajnie,ze pomagasz ..wszystkie nasze dobre uczynki,do nas wroca ;-),a jak staranka ??
cos jeszcze mialo byc..ale nie pamietam...
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Madlen musze miec kupowane w PL jak narazie bo lekarz dal nam jedynie masc E45 ktora moze sobie w doopke wsadzic nie dzial na moje dziecko a co gorsza jest jeszcze gorzej...dlatego chce wyprobowac kosmetyki ktore polecila mi znajoma lekarka,jeden z nich jest dostepny tutaj a mianowicie Cetaphil a dwoch innych tu nie ma a chce wyprobowac wszystko ...dwie pozostale to Atopra Med i Eucerin ;-)Zobacze ktore sa najlepsze i w razie gdyby sie okazalo ze Cetaphil jest najlepszy to pojde do GP aby mi go przepisywal i tez bede go miala za free
edyta01
Czekamy na czwarty cud
madlen chyba pewne skoro ona tak mowi,tylko ja na jej miejscu chyba juz do konca zycia zadawalabym sobie pytanie:a jesli lekarze sie pomylili?przeciez i tak bywa.
dobranoc dziewczynki.
Jejku to smutne jesli sie na to zdecyduje :-( bo jak wiadomo lekarze nie sa nieomylni
Dobranoc Lemurko spij spokojnie
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Jejku to smutne jesli sie na to zdecyduje :-( bo jak wiadomo lekarze nie sa nieomylni
Dobranoc Lemurko spij spokojnie
Madlen Natanek ma ja od urodzenia tylko ja nie wiedzialam ze jest to AZS ...myslalm ze to zwykla suchosc skory ktora wraca i zanika,czasami mial tego wiecej a czasami mniej,ale ostatnio bardzo sie to nasililo i ma otwarte ranki za uszkami,ktore czasami krwawia,niekiedy jest to bardzo zaognione,po czym zanika na dzien lub dwa i znowu sie pojawia,dowiedzialam sie od tej znajomej ze mam bardzo zadko malego kapac i jest poprawa ale do doskonalosci to sporo brakuje
reklama