reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Aha:-) czyli te
zd+009.JPG

Uciekam będe za godzinkę

melduje sie,ale na dluzej to wpadne chyba dopiero w przyszlym tygodniu ,jak smyki wroca do szkoly a maz do pracy :tak:

Hej.wyprawilam mezusia do pracy,maly spi wiec moge troszke odpoczac;-)edyta jestem w szoku i to pozytywnym,pierwszy raz sie spotykam z taka dobra opieka w uk.ja mam wizyte z u polskiego gina w niedziele i tez chce porobic podstawowe badanka.Wiecie co moja kolezanka jest w ciazy i wyszlo jej ze dziecko ma \zespol downa:szok:,jest w 14tc.jest zrospaczona a ja nie wiem jak jej pomoc,boze,dlaczego to spotyka kobiety,ktore tak pragna dziecka,ona zastanawia sie nad aborcja bo doszlo jeszcz jakies inne schorzenie,masakra bardzo jej wspolczuje!!!

przykro mi z powodu kolezanki, ale to pewne? bo widzisz znam dziewczyne ktorej gin powiedzial, ze urodzi chore dziecko z genetycznymi wadami, miala podjac decyzje czy usuwa, czy chce urodzic, wyszlo w badaniach,ze ma wadliwy chromosom czy o chromosim za duzo, juz nie pamietam dokladnie, a okazalo sie, ze rodzice tez maja cos nie tak z tym chromosomem i maly urodzil sie zdrowy... moze jeszcze nie wszystko przesadzone? czego jej zycze...

walentynkowa kciuki by cykl okazal sie szczesliwy...
Telma nas takich mam dwoch dziewczynek, czy chlopakow jest tu wiecej... i chyba kazda ma watpliwosci, ale instynktu nie da sie oszukac ;) a chyba posiadanie wiekszej rodziny jest fajne :) tak mysle, bo sama mam tylko brata ;) za to maz ma brata blizniaka i 2 siostry ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja się już żegnam :-( od paru dni męczą mnie mdłości i jest mi strasznie słabo zawsze wieczorem.Jutro jak mi się uda idę zrobić badania..

Wiktoria a to czasem nie ciaza ? //
Najlepiej porobic badanka i bedzie wszystko jasne co sie dzieje...mam nadzieje ze uda sie je zrobic buzka :**

Lemurka dlatego ja nie robilam badan na zespol downa,bo wiedzialam ze to i tak nie zmieni mojej decyzjii,bylam zdecydowana na urodzenie nawet chorego dziecka...jednak licze na to ze kolezanka zdecyduje sie urodzic dziecko bo tak jak pisze Martika pomylki sie zdarzaja i to bardzo czesto ;-)

reklama
Edytko nie raczej nie ciąża bo miałam @ w tym miesiącu co prawda przez 3 dni ciągle później było tak ze w dzień nie było a wieczorem znowu był ale trwał 7 dni.
Nie wiem moze mi się uda jutro badanie zrobić tymczasem ide do łóżka bo zaraz zemdleje Dobrej Nocki :tak::-)

Do góry