reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Aha:-) czyli te
zd+009.JPG

Uciekam będe za godzinkę

melduje sie,ale na dluzej to wpadne chyba dopiero w przyszlym tygodniu ,jak smyki wroca do szkoly a maz do pracy :tak:

Hej.wyprawilam mezusia do pracy,maly spi wiec moge troszke odpoczac;-)edyta jestem w szoku i to pozytywnym,pierwszy raz sie spotykam z taka dobra opieka w uk.ja mam wizyte z u polskiego gina w niedziele i tez chce porobic podstawowe badanka.Wiecie co moja kolezanka jest w ciazy i wyszlo jej ze dziecko ma \zespol downa:szok:,jest w 14tc.jest zrospaczona a ja nie wiem jak jej pomoc,boze,dlaczego to spotyka kobiety,ktore tak pragna dziecka,ona zastanawia sie nad aborcja bo doszlo jeszcz jakies inne schorzenie,masakra bardzo jej wspolczuje!!!

przykro mi z powodu kolezanki, ale to pewne? bo widzisz znam dziewczyne ktorej gin powiedzial, ze urodzi chore dziecko z genetycznymi wadami, miala podjac decyzje czy usuwa, czy chce urodzic, wyszlo w badaniach,ze ma wadliwy chromosom czy o chromosim za duzo, juz nie pamietam dokladnie, a okazalo sie, ze rodzice tez maja cos nie tak z tym chromosomem i maly urodzil sie zdrowy... moze jeszcze nie wszystko przesadzone? czego jej zycze...

walentynkowa kciuki by cykl okazal sie szczesliwy...
Telma nas takich mam dwoch dziewczynek, czy chlopakow jest tu wiecej... i chyba kazda ma watpliwosci, ale instynktu nie da sie oszukac ;) a chyba posiadanie wiekszej rodziny jest fajne :) tak mysle, bo sama mam tylko brata ;) za to maz ma brata blizniaka i 2 siostry ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja się już żegnam :-( od paru dni męczą mnie mdłości i jest mi strasznie słabo zawsze wieczorem.Jutro jak mi się uda idę zrobić badania..

Wiktoria a to czasem nie ciaza ? //
Najlepiej porobic badanka i bedzie wszystko jasne co sie dzieje...mam nadzieje ze uda sie je zrobic buzka :**

Lemurka dlatego ja nie robilam badan na zespol downa,bo wiedzialam ze to i tak nie zmieni mojej decyzjii,bylam zdecydowana na urodzenie nawet chorego dziecka...jednak licze na to ze kolezanka zdecyduje sie urodzic dziecko bo tak jak pisze Martika pomylki sie zdarzaja i to bardzo czesto ;-)

reklama
Edytko nie raczej nie ciąża bo miałam @ w tym miesiącu co prawda przez 3 dni ciągle później było tak ze w dzień nie było a wieczorem znowu był ale trwał 7 dni.
Nie wiem moze mi się uda jutro badanie zrobić tymczasem ide do łóżka bo zaraz zemdleje Dobrej Nocki :tak::-)

Do góry