reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

Dzem dobry :-)

Za oknem sloneczko,wybieramy sie z dziecmi na placyk, a przy okazji odwiedzimy sklep z zabawkami :tak:

Wiktoria a moze jednak zrob sobie test tak dla pewnosci ??? a bylas porobic badanka ??

Walentynka a moze poszukaj tego odcinka na you tubie ;-)

Madlen dzieki za wczorajsze nocne pogaduszki :-)

reklama
Edytko zrobiłam test ale tak jak się spodziewałam wynik negatywny.Więc stawiam na anemie i brak witaminek .Nie udało mi się iść dzisiaj ale pójdę albo jutro albo w poniedziałek.
U nas sypie śnieg i jest mi ponad kolana :szok:

dopiero teraz udalo mi sie meza wygonic z domu i wpasc do was z kawka,ale chyba dlugo nie posiedze bo mnie smyki mecza o kompa :wściekła/y:,za oknem deszcz wiec na razie siedzimy w domu.a pozniej musze skoczyc po prezent,bo dzieciaki w sob.ida na urodziny..zupelnie zapomnialam o tym ,dopiero jak mi dzieci przypomnialy,ze maja party za 3dni :-D
wiktoria szoruj do tego lekarza i zrob badanie krwi,ja anemie mialam po porodzie i wiem co to jest..:tak:
edyta :-)
walentynkowa
witaj spowrotem :-D,a stare konto usunelas czy zostawilas ?
a u mnie @ nie chce sie rozkrecic,juz wczoraj maz mnie przebil i myslalam,ze rano poleci a tu doopa..juz mnie wkurza ten moj okres !!!!:wściekła/y::wściekła/y: i jak tu starac sie o dziecko ???:-:)-(,na ten miesiac mam testy owu zobaczymy czy cos dadza..,ale niech ta cholerna malpa juz przyjdzie !!!

Wiktoria jesli to anemia to jesli masz buraczki to bardzo je polecam,w roznej postaci ...ale musisz pamietac ze nie mozesz jesc nic co zawiera ocet bo on zabija czerwone krwinki ;-) ja sie buraczkami uratowlam po moim nieszczesnym porodzie :tak:

Madlen nastepnym razem ja zwine mezowi tel i sobie pogadamy :-p

Edyta OK ;-),moj i tak nigdy nie wydzwania wszystkich darmowych minut,bo on nie jest taka gadula jak ja..w porownaniu do mnie to jest bardzoooo cichy :-D

cholera zarejstrowałąm sie w chomikuj pkl i wpisałąm to czeko szukam a tam mi wyskoczyło ze zeby obejrzeć trzeba mieć jakieś specjalne konto a za to trzeba zapłacić co za po****na polityka:wściekła/y:

kochane mam do was jeszcze jedno pytanie mogli byście mi polecić jakieś sprawdzone dobre słodkie czerwone wino

madlen mój też jest spokojny to ja jestem wybuchowa i ciągle mam za mało adrenaliny teraz szukam po necie skoków na bandzi chciałbym podnieść sobie adrenaline :-D

to moje marzenie skoczyć na bandzi albo z spodochronem a najlepiej jedno i druge

Ostatnia edycja:
madlen jak nie urok to... jak to jest, ze wtedy kiedy chcesz @ to jej nie ma, a jak nie ma przychodzic to sie jeszcze spieszy wrr, mam nadzieje, ze w koncu bedziesz mogla rozpoczac nowy cykl... no chyba, ze to sytuacja niczym z programu ciaza z zaskoczenia ;)

walentynkowa ja mam wykupione konto na chomiku ,jak ci zalezy to ci dam haslo ;) na chwilke :p

reklama
Do góry