reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Tusia Ciebie rowniez witamy ,bo dawno do nas nie zagladalas...

Dziewczynki prosze trzymac kciuki za moja wizyte u gina...mam nadzieje ze powie mi cos konkretnego i zleci badania hormonkow :-)

reklama
Edyta bede trzymala &&&& ;-),a tak apropo to ja bylam do poludnia..,jeszcze mi odpisywalas na posta :tak:
Wiktoria wszystko co robisz jest sliczne !!! :tak:
Anrad szybko mlodemu spieszy sie do ojcostwa :szok:
Tusia co u ciebie?,zagladaj czesciej ;-)

mlody mi sie dzisiaj zgubil w centrum hand.prawie na zawal padlam ..myslam,ze mu na miejscu tylek spiore,:wściekła/y:potem corka miala jakies fochy..jeszcze chwila a zaczelabym w tym sklepie krzyczec :wściekła/y:tak mi dzieciaki cisnienie podniesli,ze jak wrocilismy do domu,zjedlismy obiad i oni poszli do lekcji a ja mieszkanie wypucowalam..mam tak czysto,ze z podlogi mozna jesc :-D no i oczywiscie caly dzien odcieci od Tv i kompa..do odwolania !!!!
milej nocki,do jutra

No tak bylas ale na chwilke i to sie nie liczy :-D:-D

To dzieciaczki zafundowaly dzien z adrenalika w roli glownej :-p i nie dziwie sie ze po takim spektaklu mialas ochote na sprzatanie,dobrze ze dziecko sie znalazlo cale i zdrowe ,a ze przy okazjii zrobilas porzadki,powiem jedno bedziesz miala wiecej czasu na bb :rofl2:

Dobranoc i do jutra ;-)

Witam i ja z kawką,za chwilkę zmykam na pocztę i zakupy.Muszę też wpaść do szkoły Martynki i zapytać czy ma sobie coś odrobić jakieś zaległości.A później myślę żeby łóżko wyprać odkurzaczem :tak:

Edyta bede trzymala &&&& ;-),a tak apropo to ja bylam do poludnia..,jeszcze mi odpisywalas na posta :tak:
Wiktoria wszystko co robisz jest sliczne !!! :tak:
Anrad szybko mlodemu spieszy sie do ojcostwa :szok:
Tusia co u ciebie?,zagladaj czesciej ;-)

mlody mi sie dzisiaj zgubil w centrum hand.prawie na zawal padlam ..myslam,ze mu na miejscu tylek spiore,:wściekła/y:potem corka miala jakies fochy..jeszcze chwila a zaczelabym w tym sklepie krzyczec :wściekła/y:tak mi dzieciaki cisnienie podniesli,ze jak wrocilismy do domu,zjedlismy obiad i oni poszli do lekcji a ja mieszkanie wypucowalam..mam tak czysto,ze z podlogi mozna jesc :-D no i oczywiscie caly dzien odcieci od Tv i kompa..do odwolania !!!!
milej nocki,do jutra
Oj nie zazdroszczę przeżyć ze zgubieniem się synka .Ja to przeżyłam na własnej skórze to dziękuje.Ale na zawał żebym zeszła nie dużo brakowało.A synek w najlepszego się bawił :wściekła/y:

ja już też jestem....znowu mam trochę czytanka, tyle się dzieję kiedy wyłączam komputer, że rano jest co robić :)
śliczne są te kolczyki na zdjęciach:)
chyba nad swoimi suwaczkami muszę popracować

A co to za program?

Oglądam codyiennie na VOX program „Mieten, kaufen, wohnen” o wynajmowaniu i sprzedaży domków i mieszkań w różnych miastach Niemec...
U mnie akurat temat na topie :tak:

Dziewczynki prosze trzymac kciuki za moja wizyte u gina...mam nadzieje ze powie mi cos konkretnego i zleci badania hormonkow

Trzymamy &&&&&&&& z całych sił!!!!!!!
Na którą godzinę masz wizytę?

Madlen współczuję sytuacji w centrum handlowym….
Mnie się też kiedyś coś podobnego zdarzyło…
Myślałam, że dostanę zawału na miejscu….
Ale to prawda – w takich momentach tak adrenalina się podnosi, że aż się dostaje skrzydeł do działania… :tak:

A później myślę żeby łóżko wyprać odkurzaczem

Mnie się marzy taki odkurzacz piorący… :sorry2:

Mam taki śliczny komplet wypoczynkowy…
Pokusiłam się na jasny kolor :wściekła/y:
I teraz musze kogoś wezwać, żeby mi go wyprał, bo jak go dzieci kiedyś dorwały brudnymi łapkami to… ech szkoda gadać… :wściekła/y:

Anrad czy nie pogniewasz się, jeśli Cię zapytam czy w Twoim Nicku jest ukryty Twój rok urodzenia? :rofl2:

Martika proszę się zameldować po powrocie z Polski :-D
Jak szczeniaczek zniósł podróż?
Przyzwyczaił się już do nowego domku?

reklama
No ja jak widać po nicku jestem 1977 :-D

A że czasem dopadają mnie jakieś myśli w stylu "czy aby nie za późno na jeszcze jedno baby" to bardzo mi milo, że mam tutaj na forum Ciebie :tak: bo możesz mnie czasem kopnąć w doopkę jak będę za bardzo marudzić na ten temat :rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry