reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Wiktoria a co sie dzieje ze Ci smutno ? cos sie stalo ?

Wiesz co do zeba moj maz kilka lat temu bardzo narzekal na zeba,zatrul go biorac bardzo duzo srodkow przeciwbolowych no i jak bol zniknal to zapomnial o nim...jak ja tu przyjechalam to wybralismy sie cala rodzina do dentysty a ten zrobil rtg zeba i powiedzial ze ma zab do wyrwania,no i jak juz do tego doszlo to pani stomatolog powiedziala ze zamiast korzenia jest tam galaretka z bakterii i brakowalo tylko 2 milimetry do zakazenia kosci no a wtedy wszystko to poszloby do mozgu,i powiedziala ze gdyby poczekal z tym zebem 2 miechy to w najlepszym wypadku moj maz zostalby roslina ...powiedzila ze od smierci dzielily go 2 miechy :-( powiedziala ze nigdy nie widziala czegos podobnego,bylo naprawde zle a po tym wszystkim dostal antybiotyk i czul sie koszmarnie :sorry: wiec wiem ze z zebami nie ma zartow i dlatego teraz bardzo tego pilnujemy :tak:

reklama
Wiktoria a co sie dzieje ze Ci smutno ? cos sie stalo ?

Wiesz co do zeba moj maz kilka lat temu bardzo narzekal na zeba,zatrul go biorac bardzo duzo srodkow przeciwbolowych no i jak bol zniknal to zapomnial o nim...jak ja tu przyjechalam to wybralismy sie cala rodzina do dentysty a ten zrobil rtg zeba i powiedzial ze ma zab do wyrwania,no i jak juz do tego doszlo to pani stomatolog powiedziala ze zamiast korzenia jest tam galaretka z bakterii i brakowalo tylko 2 milimetry do zakazenia kosci no a wtedy wszystko to poszloby do mozgu,i powiedziala ze gdyby poczekal z tym zebem 2 miechy to w najlepszym wypadku moj maz zostalby roslina ...powiedzila ze od smierci dzielily go 2 miechy :-( powiedziala ze nigdy nie widziala czegos podobnego,bylo naprawde zle a po tym wszystkim dostal antybiotyk i czul sie koszmarnie :sorry: wiec wiem ze z zebami nie ma zartow i dlatego teraz bardzo tego pilnujemy :tak:
Oj to faktycznie mało brakowało :( dobrze że to wszystko sie dobrze skończyło ...
A co do tego jak się czuje,wsumie się nic nie stało jakoś tak :confused2:
no bo wiem że mam nadżerke a mamy w miasteczku takiego głupiego ginekologa
Oj to jak najszybciej Asiu do lekarza :tak:

Asia musisz przelamac strach i jak najszybciej udac sie do gina :tak:

Wiktoria zycze aby dobry humorek jak najszybciej wrocil,czasami tez mam dolki bez powodu...jak dojdzie kartka do Ciebie to daj znac :-) bo siedze jak na szpilkach...:zawstydzona/y:

reklama
witam wieczorowa pora :-)
jakis dolek mnie dzisiaj dopadl i dlatego bylam nieobecna ,a jutro mam isc do kumpeli rano na kawe ,wiec tez chyba mnie nie bedzie :no::sorry:,ale to jeszcze nic pewnego.
Heksa powodzenia,oby zdecydowali sie kupic ;-)
Asia biegiem do gina ,to nic nie boli ;-),a bolu zeba wspolczuje ...
Edyta jak czyt.o twoim mezu to az mi ciary przeszly :szok:.najwazniejsze,ze w pore trafil na fotel i wsio dobrze sie skonczylo :tak:
my tez tutaj chodzimy co pol roku ,u nas maz boi sie dentysty..ale jak go bol zeba przydusi to biegnie :tak::-D
milej nocki kochane,buzka dla was :**

Do góry