reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
witam .
mam nadzieje,że mnie przyjmiecie:)
my tez staramy sie o trzecie dziecko,własciwie to dopiero zaczeliśmy ale mam nadzieje ze juz teraz @ nie przyjdzie :)
trzymam kciuki za wszystkie starające sie mamuśki jak i za te co juz ujżały dwie kreseczki na teściku :)

bardzo pragne miec dzidziusia,od dwoch lat bardzo tego chce i nawet chciałam to uczucie z siebie wyprzecć poniewaz mąż nawet słyszeć nie chiał o trzecim dzidziusiu.Nie mam pojęcia jak go przekonałam poprostu zgodzil sie i przestał uważać :-D wiec jak to sie mówi - kuję żelazo puki gorące hehe, bo jak mi sie rozmysli to sie chyba załamie...
Wiec trzymajcie za mnie kciuki.Po 8 lutym okaze sie co i jak :) jestem dobrej mysli.

Syneczki Congratulation Bardzo sie ciesze ze sie udalo ;-)

Ania
Witaj w naszym gronie ,cieszymy sie ze do nas dolaczylas,oczywiscie trzymamy kciuki za Ciebie :tak: widze ze tez jestes z UK :-p

witam się z rana Syneczki megagratulacje 2 kreseczek na teścioże
witaj Aniu wśród nas
a ja dziś wstałam o 6:30 zrobiłam mężowi kanapki do pracy i się położyłam ale nie mogłam spowrotem zasnąć i wstałąm przed chwilą

Kochana gratuluje z całego serducha :tak::tak:
witam .
mam nadzieje,że mnie przyjmiecie:)
my tez staramy sie o trzecie dziecko,własciwie to dopiero zaczeliśmy ale mam nadzieje ze juz teraz @ nie przyjdzie :)
trzymam kciuki za wszystkie starające sie mamuśki jak i za te co juz ujżały dwie kreseczki na teściku :)
Witaj Aniu
bardzo pragne miec dzidziusia,od dwoch lat bardzo tego chce i nawet chciałam to uczucie z siebie wyprzecć poniewaz mąż nawet słyszeć nie chiał o trzecim dzidziusiu.Nie mam pojęcia jak go przekonałam poprostu zgodzil sie i przestał uważać :-D wiec jak to sie mówi - kuję żelazo puki gorące hehe, bo jak mi sie rozmysli to sie chyba załamie...
Wiec trzymajcie za mnie kciuki.Po 8 lutym okaze sie co i jak :) jestem dobrej mysli.
Tak kuj póki gorące :-)

Witam i ja z kawką :) u nas jak zawszę zimno bbbrrrrrr

reklama
Do góry