reklama
heksa77
Fanka BB :)
witam .
mam nadzieje,że mnie przyjmiecie
my tez staramy sie o trzecie dziecko,własciwie to dopiero zaczeliśmy ale mam nadzieje ze juz teraz @ nie przyjdzie
trzymam kciuki za wszystkie starające sie mamuśki jak i za te co juz ujżały dwie kreseczki na teściku
my tez staramy sie o trzecie dziecko,własciwie to dopiero zaczeliśmy ale mam nadzieje ze juz teraz @ nie przyjdzie
trzymam kciuki za wszystkie starające sie mamuśki jak i za te co juz ujżały dwie kreseczki na teściku
bardzo pragne miec dzidziusia,od dwoch lat bardzo tego chce i nawet chciałam to uczucie z siebie wyprzecć poniewaz mąż nawet słyszeć nie chiał o trzecim dzidziusiu.Nie mam pojęcia jak go przekonałam poprostu zgodzil sie i przestał uważać wiec jak to sie mówi - kuję żelazo puki gorące hehe, bo jak mi sie rozmysli to sie chyba załamie...
Wiec trzymajcie za mnie kciuki.Po 8 lutym okaze sie co i jak jestem dobrej mysli.
Wiec trzymajcie za mnie kciuki.Po 8 lutym okaze sie co i jak jestem dobrej mysli.
as-asia1989
witam się z rana Syneczki megagratulacje 2 kreseczek na teścioże
witaj Aniu wśród nas
a ja dziś wstałam o 6:30 zrobiłam mężowi kanapki do pracy i się położyłam ale nie mogłam spowrotem zasnąć i wstałąm przed chwilą
witaj Aniu wśród nas
a ja dziś wstałam o 6:30 zrobiłam mężowi kanapki do pracy i się położyłam ale nie mogłam spowrotem zasnąć i wstałąm przed chwilą
wiktoria12
Mama i żona :)
Kochana gratuluje z całego serducha
Witaj Aniuwitam .
Tak kuj póki gorące :-)bardzo pragne miec dzidziusia,od dwoch lat bardzo tego chce i nawet chciałam to uczucie z siebie wyprzecć poniewaz mąż nawet słyszeć nie chiał o trzecim dzidziusiu.Nie mam pojęcia jak go przekonałam poprostu zgodzil sie i przestał uważać wiec jak to sie mówi - kuję żelazo puki gorące hehe, bo jak mi sie rozmysli to sie chyba załamie...
Witam i ja z kawką u nas jak zawszę zimno bbbrrrrrr
reklama
as-asia1989
witaj wiktoria ja własnie gotuje pierożki bo dziewczynki chcą na 2 śniadanie