reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
witam .
mam nadzieje,że mnie przyjmiecie:)
my tez staramy sie o trzecie dziecko,własciwie to dopiero zaczeliśmy ale mam nadzieje ze juz teraz @ nie przyjdzie :)
trzymam kciuki za wszystkie starające sie mamuśki jak i za te co juz ujżały dwie kreseczki na teściku :)

bardzo pragne miec dzidziusia,od dwoch lat bardzo tego chce i nawet chciałam to uczucie z siebie wyprzecć poniewaz mąż nawet słyszeć nie chiał o trzecim dzidziusiu.Nie mam pojęcia jak go przekonałam poprostu zgodzil sie i przestał uważać :-D wiec jak to sie mówi - kuję żelazo puki gorące hehe, bo jak mi sie rozmysli to sie chyba załamie...
Wiec trzymajcie za mnie kciuki.Po 8 lutym okaze sie co i jak :) jestem dobrej mysli.

Syneczki Congratulation Bardzo sie ciesze ze sie udalo ;-)

Ania
Witaj w naszym gronie ,cieszymy sie ze do nas dolaczylas,oczywiscie trzymamy kciuki za Ciebie :tak: widze ze tez jestes z UK :-p

witam się z rana Syneczki megagratulacje 2 kreseczek na teścioże
witaj Aniu wśród nas
a ja dziś wstałam o 6:30 zrobiłam mężowi kanapki do pracy i się położyłam ale nie mogłam spowrotem zasnąć i wstałąm przed chwilą

Kochana gratuluje z całego serducha :tak::tak:
witam .
mam nadzieje,że mnie przyjmiecie:)
my tez staramy sie o trzecie dziecko,własciwie to dopiero zaczeliśmy ale mam nadzieje ze juz teraz @ nie przyjdzie :)
trzymam kciuki za wszystkie starające sie mamuśki jak i za te co juz ujżały dwie kreseczki na teściku :)
Witaj Aniu
bardzo pragne miec dzidziusia,od dwoch lat bardzo tego chce i nawet chciałam to uczucie z siebie wyprzecć poniewaz mąż nawet słyszeć nie chiał o trzecim dzidziusiu.Nie mam pojęcia jak go przekonałam poprostu zgodzil sie i przestał uważać :-D wiec jak to sie mówi - kuję żelazo puki gorące hehe, bo jak mi sie rozmysli to sie chyba załamie...
Wiec trzymajcie za mnie kciuki.Po 8 lutym okaze sie co i jak :) jestem dobrej mysli.
Tak kuj póki gorące :-)

Witam i ja z kawką :) u nas jak zawszę zimno bbbrrrrrr

reklama
Do góry