reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Karin mnie tez to zastanawia,przy pierwszych dzieciaczkach mialas jajeczka a teraz ich nie masz ?mozliwe jest zeby sobie zniknely ?bo mi sie cos tu nie zgadza :dry:moze jajeczek nie bylo bo przeciez dostalas @ ??/sama nie wiem :zawstydzona/y:

reklama
Witam z ranka z świeżą kawą :-) wczoraj mnie nie było bo układałam do 23:00 koraliki :szok: i tak mi zeszło.Ale widzę że nie was też nie było ;-) pewnie do mężów się przyssałyście :-):-D

Asia jak tam mąż chrapie dalej ? kupiłaś mu coś na to chrapanie ?
Karin Kochana będzie dobrze :-) trafiłaś na dobrego lekarza napewno wam pomoże i już niedługo nam się dwoma kreseczkami pochwalisz :tak:.I nie znikaj wpadaj do nas :happy:

No wstawać dziewczynki u nas -26 brrrrrr

Hej :-)

Moje dziecko wstalo jak nigdy o 8-mej :szok: musze to zapisac... wczoraj padal snieg a dzisiaj juz nie ma po nim sladu :huh:

witam się z kawką nie kupiłam nic mężowi bo nie chciało mi się iść do ap[teki bo zimno dzisiaj bedziemy jechać na wieksze zakupy samochodem to skocze do apteki a mąż dziś w nocy nie chrapiał ale za to obudziąm się 20 po 5 bo bolał mnie ząb tabletki zaczeły dziłać o 6:30

Asia to pewnie wybierasz sie do dentysty ?Wspolczuje bolu,bo jak dla mnie nie ma nic gorszego jak bol zeba :zawstydzona/y: My robimy sobie przeglad zebow co pol roku i jutro wypada ten szczesliwy dzien :-) wizyte mamy na 16-ta wiec bedzie trzeba odebrac troszke wczesniej dzieci ze szkoly ...jak ja sie ciesze ze mamy zdrowe zabki i nie bola :tak:

edyta ja i dentysta nigdy ten ząb boli mnie od 2 miesięcy ale tabletki lud i woda i przestaje boleć

Moj maz prawie stracil zycie przed glupiego zeba ,wiec dlatego teraz chodzimy regularnie do dentysty bo sie boimy ...a druga sprawa ja od malego lubilam odwiedzac stomatologa i do dzis mi to zostalo,moje dzieci tes sie nie boja a wrecz pyataja sie kiedy nastepna wizyta :-)

jak się nie boisz to idz za mnie prosze
ja wolałabym iść urodzić niż do dentysty iść jak byłam ostatnio to dostalam znieczulenie 3 zastrzyki i tak się darłam jak mi wyrywałą

Wiktoria...Madlen...Heksa a Wy gdzie jestescie ?:cool2:

Asia ale pomysl sobie tak :
Bedac na fotelu u dentysty poboli Cie tylko przez chwile a pozniej bedziesz miala spokoj :tak: a jak nie pojdziesz to bedziesz cierpiec caly czas a i tak pozniej bedziesz musiala zrobic zeba ;-)

Odwagi ,bedzie dobrze :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry