reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Czesc dziewczynki :-)

Za oknem strasznie zimno,wiatr wieje ,maz dzwonil zeby chlopaki cieplo sie ubrali bo on zmarzl jak szedl do samochodu :szok:,mam nadzieje ze troche sie ociepli po poludniu ...

reklama
Dzień dobry witam się z kawką :laugh2:

U mnie również zzzzzimno..........
Przed chwilką miałam -17 na termometrze :szok:

A ile węgla teraz idzie....... :wściekła/y:

Ja chcę lato!!!!!

ja też chce lato musze iść do sklepu ale mi się nie chce musze spytać się dziewcynek czy moge iść a ja też chce lato morze plaze

Ja zawiozłam chłopców juz do szkoły kawke wypiłam i nie mogłam sie doczekac do 8 lutego i zrobilam tescik ale niestety wyszedł negatywny :(
Mam nadzieje ze za 7 dni jak zrobie kolejny to zobacze wymarzone dwie kreseczki.

Ja zawiozłam chłopców juz do szkoły kawke wypiłam i nie mogłam sie doczekac do 8 lutego i zrobilam tescik ale niestety wyszedł negatywny :(
Mam nadzieje ze za 7 dni jak zrobie kolejny to zobacze wymarzone dwie kreseczki.

Ania w takim razie trzymam kciuki do 8go ja tego dnia mam wizyte u gina :-)

Ania w takim razie trzymam kciuki do 8go ja tego dnia mam wizyte u gina :-)

Ja również trzymam Aniu kciuki!
A negatywnym testem na razie się nie przejmuj,bo pewnie było po prostu za wcześnie na niego......
Doczekasz się dwóch kreseczek, zobaczysz :tak:

Edytka też :tak:
Kariin też :tak:
Pozostałe dziewczyny również się doczekają :tak:
Trzymam &&&&&&&&&&&&

A ja jestem dzisiaj zła i smutna :wściekła/y:
Bo niby wczoraj lub dzisiaj mam owu a mój mąż taki po pracy zmęczony, że nie ma NA NIC siły..
No i co tu zrobić? :-(
Chyba w tym miesiącu zaprzepaścimy szansę :baffled:
Smutno mi..........

Ostatnia edycja:
reklama
Heksa dziekuje buziak :** ja to bym chciala urodzic jeszcze w 2012 roku a czy sie uda ...marnie to widze :sorry2:

Do góry