reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

U mnie 17. Ostatnio ważylam się w domu i waga stała w miejscu. Byłam taka zadowolona, a dzisiaj na wizycie +1,7 kg No trudno :-D Ale brzuch widoczny to się usprawiedliwiam. I okazało się, że będzie dziewczynka. Myślimy nad imieniem. Bo dla chłopca to mieliśmy i pierwsze i drugie nawet. A tu klops. Coś chyba wymyślimy. Mój lekarz powiedział (a ma 5 czy 6 dzieci), że z każdym kolejnym dzieckiem mieli większy problem co do imienia. Aż najmłodsze przez 10dni po urodzeniu było bezimienne :-D

Gratuluję dziewczynki

No niestety. Ale muszę się zadowolić śledziami :D

A mi roki narobilas ochoty na śledzie aż jak wstanę muszę pędzić do sklepu

reklama
Tak sie smiejecie z tych sledzi a ja raz mialam tak ze zachcialo misie i jakby w sklepie nie bylo to bym chyba pozabijala wszystkich :p
Na szczescie 2 opakowania kupilam i zapchalam buzie :D

Cześć dziewczyny.
Ostatnio mało mnie tu.. duzo pracy.
W sobotę złapała mnie migrena, przez niedzielę się należała a wczoraj myślałam że padnę z bólu ale w końcu przeszło .
Dziś rano za to pierwszy raz podczas tej ciąży zwymiotowalam - pasta do zębów mnie tak zniesmaczyła.

Co do zachcianek , to właśnie zjadłam pół paczki orzeszków ziemnych .

Mam nadzieję że wszystkie się macie dobrze :)

Też ostatnio mnie naszło na śledzie, ale po jednym zrozumiałam, że nie tędy droga hahah małej raczej nie przypasowały. [emoji57]
Ostatnio pytałam Was o farbowanie. Zdecydowałam się i położyłam tą moją profesjonalną farbę z takimi super ocenami oh i ah. I wcale mi nie chwyciła siwizny [emoji2955]. Przejrzałam wszystkie sklepowe bez amoniaku i żadna z blondów nie gwarantuje pokrycia całkiem siwych. Przed ciążą oczywiście robiłam farbami z amoniakiem i kryło super. Teraz wolę unikać amoniaku. Czym robicie teraz w ciąży swoje siwulce?

Hej dziewczyny:)! mam nadzieje że u Was wszystko ok:). u mnie remont malunkowy:) czyli malowanie pokoi...trzeba odswiezyc póki mozna;). zastanawiam sie kuedy zapisać sie na szkole rodzenia?? niestety maz raczej nie da rady uczęszczac ze mną:) ze wzgledu na prace... ;)

Też ostatnio mnie naszło na śledzie, ale po jednym zrozumiałam, że nie tędy droga hahah małej raczej nie przypasowały. [emoji57]
Ostatnio pytałam Was o farbowanie. Zdecydowałam się i położyłam tą moją profesjonalną farbę z takimi super ocenami oh i ah. I wcale mi nie chwyciła siwizny [emoji2955]. Przejrzałam wszystkie sklepowe bez amoniaku i żadna z blondów nie gwarantuje pokrycia całkiem siwych. Przed ciążą oczywiście robiłam farbami z amoniakiem i kryło super. Teraz wolę unikać amoniaku. Czym robicie teraz w ciąży swoje siwulce?
Ja farbowałam u fryzjera, ale nie wiem jaką farba robi, siwe łapie

reklama
Hej dziewczyny:)! mam nadzieje że u Was wszystko ok:). u mnie remont malunkowy:) czyli malowanie pokoi...trzeba odswiezyc póki mozna;). zastanawiam sie kuedy zapisać sie na szkole rodzenia?? niestety maz raczej nie da rady uczęszczac ze mną:) ze wzgledu na prace... ;)
A masz już wybraną szkole rodzenia? Jeśli tak zadzwoń i zapytaj, od którego tygodnia można u nich uczęszczać, pewnie będzie potrzebna zgoda lekarza, ze względu na ćwiczenia

Do góry