Night&Day
Fanka BB :)
No i ciągle mu to tak argumentujeHahaha rozbawił mnie Twój komentarz. Tak tak do rybek pasuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i ciągle mu to tak argumentujeHahaha rozbawił mnie Twój komentarz. Tak tak do rybek pasuje
O której masz w poniedziałek Kredka wizytę?I w którym tygodniu jesteś?Zdrowka dla wszystkich chorowitkow. Ja dzis z mlodszym ide na szczepienie puki zdrowy[emoji23]
Wozek mam po pierwszym synku xlander xmove i bardzo sobie chwale zostaje dla 3ciego
Ja bym bardzo chciala corke myslimy nad imieniem Anastazja lub Lilianna, ja jeszcze obstawiam Hanieale jak bedzie chłopak to nie mam pojecia. Juz drugi syn byl bezimienny przez tydzien. Mamy Aleksandra i Emanuela
Do brzuszka mowie malutka, malenstwo, dzidzia [emoji14]
Czekam z niecierpliwoscia na poniedziałek
Ja na razie ogólnie nie mam żadnych problemów.No i ciągle mu to tak argumentuje- a jak z opieką ginekologiczna?- bo niektórzy narzekają na służbę zdrowia na wyspach A niektórzy wręcz przeciwnie.
Przyzwyczajaj się do naprawienia lub akceptowanie popsutych rzeczyOgólnie dzisiaj rano bejbik popsuł już u mnie pierwsza rzecz. Zamek w kurtce nie wytrzymał i odmówił posłuszeństwa, więc po pracy czeka mnie rajd po mieście w poszukiwaniu upatrzonej kurtki ciążowej![]()
To ja pojadę po bandzie hahahTak na rozluznienie emocji i tematow... napiszcie jak nazywacie swojego bobasa i rosnacy brzuch. Na pewno zabawne bedzie:-)
U mnie jest np Beboch (brzuch)
i Kluska, Dzidziol, Bobas a jak mam ckliwy dzien to Maluszek:-)
Wszystkie w formie meskiej a jak bedzie dziewczynka to bedzie zdziwko [emoji16]
Racja z tym, że wszędzie można źle trafić ale pytam, bo nawet tydzień temu była u mnie koleżanka z Anglii ktora przleciała tu do ginekologa bo jak mówi tam się ciężko dopchaclc i a to ić wiele badań u z tego co wiem mój ginekolog ma wiele pacjentek które tu przelatują na wizyty co miesiąc A potem zjeżdżają żeby urodzić w Polsce.Ale tak ogólnie opieram się na własnych doświadczeniach - do tej pory byłam zapisana w 3 różnych przychodniach i nie narzekam.
Są tacy którzy nie mieli tyle szczęścia co ja .. myślę że to wszędzie tak jest.