reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Hej dziewczyny ja po połówkowym. Wszystko w porzadku..dzidzia zdrowa:)) Nie chciala na poczatku buzi pokazać bo zasłaniała rączkami:) ale w końcu się udalo:) za to bez problemu pupką zaświeciła;p
I jak i kto siedzi w brzuszku? No napisz tez na wizytowym watku i dawaj fotke [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
zdjęcie profilowe :p
IMG-20190105-WA0005.jpeg

@gooskaw a Wasze zdj gdzie :)?

Moje zdjecia na wizytowym watku sa :-)
Widze ze nie odkrylas jeszcze podwatkow do majowek wiec wstawilam Ci linki;)

Piekna krolewna!:-) i najwazniejsze ze zdrowiutka [emoji7]
Dzieki za linki:D ale jestem opóźniona w temacie ;D .. dokladnie dobrze ze parametry dobre..
;) Twój syneczek też słodziutki:) az sie nie miżna doczekać maja :D

Lepiej pozno niz wcale jak to mowia [emoji14]

Wyjatkowo odsapnelam po tym polowkowym usg. Tak psychicznie, nawet mi wieczny opierdziel u diabetologa straszny nie byl ;P podeszlam na lajcie do jej wiecznej pogadanki :)))

reklama
Szkoda ze ja nie widzialam miny swojego meza bo mi lekarz i sprzet zaslanial[emoji6] pewnie niezapomniane wrazenia [emoji4]

Do góry