reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@AnnaDd88 na te najwazniejsze usg zawsze jezdzi ze mna :-) tym razem lekarz mierzyl tez dlugosc szyjki wiec zastanawiam sie jak zareagowal na moje badanie dopochwowe bo wlasciwie nie spytalam. Tak to zawsze tylko na usg przez brzuch patrzyl:)
Co do zdjec i plyty... to mam uparciucha bo raczkami tak sie zaslanial ze przez to badanie i podgladanie go trwalo 40 min:) ale cos tam udalo sie buzke zlapac. Jest idealnie cudowny :)

reklama
@AnnaDd88 na te najwazniejsze usg zawsze jezdzi ze mna :-) tym razem lekarz mierzyl tez dlugosc szyjki wiec zastanawiam sie jak zareagowal na moje badanie dopochwowe bo wlasciwie nie spytalam. Tak to zawsze tylko na usg przez brzuch patrzyl:)
Co do zdjec i plyty... to mam uparciucha bo raczkami tak sie zaslanial ze przez to badanie i podgladanie go trwalo 40 min:) ale cos tam udalo sie buzke zlapac. Jest idealnie cudowny :)
Ja wlasnie ostatnio u gina mialam badanie szyjki:p i sie nie spodziewalam :p takze dobrze wiedziec ze jutro tez mnie to czeka:)) a tym razem bedzie ze mna moj maż:p Ja mam nadzieje ze tez uda sie uchwycic buzie ale najbardziej to chce zeby wszystko bylo ok:))).. z tego co pamietam to chyba tez Twoja 1wsza ciaza:)?
Wogole dzis puszczalam dziecku muzyke przez brzuszek i tanczylo:p moze jednak nie lubi tego typu utworów;)

Ja wlasnie ostatnio u gina mialam badanie szyjki:p i sie nie spodziewalam [emoji14] takze dobrze wiedziec ze jutro tez mnie to czeka:)) a tym razem bedzie ze mna moj maż:p Ja mam nadzieje ze tez uda sie uchwycic buzie ale najbardziej to chce zeby wszystko bylo ok:))).. z tego co pamietam to chyba tez Twoja 1wsza ciaza:)?
Wogole dzis puszczalam dziecku muzyke przez brzuszek i tanczylo:p moze jednak nie lubi tego typu utworów;)
Tak. Moja pierwsza :-) wiesz ja sie nastawilam ze dlugosc szyjki zbada mi tez przez powloki brzuszne a on mnie zaskoczyl;) dobrze ze panowal polmrok to nie bylo mi wstyd nieogolonych nog [emoji16]
Moj J puszcza 1 piosenke od 16tyg. Ale czasami dziecko tez tak reaguje na zbyt glosne dzwieki :) a moze masz lubi po prostu tanczyc:-)

Oj to ja sie zdąże przygotować przed jutrem w takkm razie;p oznajmiłam mojemu dziś ze bedzie takie badanie i był zmieszany :D czy ma ram ze mna być;p

Hej dziewczyny ja po połówkowym. Wszystko w porzadku..dzidzia zdrowa:)) Nie chciala na poczatku buzi pokazać bo zasłaniała rączkami:) ale w końcu się udalo:) za to bez problemu pupką zaświeciła;p

reklama
Do góry