reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Witam się z rana jak zwykle niewyspana syn ostatnio spać nie daje tylko budzi się z płaczem. Dziś wybieram się na urodziny do teściowej to jakoś dzień zleci. Któraś testuje dziś? Za kogo trzymać kciuki

Witam się z rana jak zwykle niewyspana syn ostatnio spać nie daje tylko budzi się z płaczem. Dziś wybieram się na urodziny do teściowej to jakoś dzień zleci. Któraś testuje dziś? Za kogo trzymać kciuki
Ja też niewyspana. Dwie poprzednie noce Mała miała gorączkę. Dzisiaj już nie ale i tak noc była do kitu. Zaraz sobie kawę zrobię żeby przetrwać ten dzień. Miłej soboty Wszystkim! :)

Dzień dobry [emoji4]
Mnie dopladly nocno poranne mdłości [emoji21] zaraz idę na kolejne pobranie i też się podpisuje pod średnio przespana nocą [emoji28]
Klaudia testujesz dziś jeszcze raz?
Michalina czekamy na Twoj test o 15 [emoji6]
Marta oby to był objaw jak u mnie a jeśli owu to nie czekaj tylko dzialajcie [emoji3][emoji6]

O właśnie, Klaudia ma zrobić drugi test :) to czekamy dziewczynki na wieści, oby pozytywne.
Miałam zamiar dziś z teściowa może się winka napić, ale odpuszczam bo jak synek znowu będzie płakał po nocach to ja podziękuję, ciężko potem oczy utrzymać otwarte

reklama
Do góry