Heda
Fanka BB :)
22 idę... zobaczymy co tam się kryje... dam wam znać napewno jak będę po...Heda a Ty byłaś już na usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
22 idę... zobaczymy co tam się kryje... dam wam znać napewno jak będę po...Heda a Ty byłaś już na usg?
I takiego oto widoku właśnie się bałam
Zobacz załącznik 888949
Chociaż jest tez możliwość że owu miałam później niż jak pokazywała aplikacja. No cóż, czekam za @
No pewnie jak każda z Was[emoji23] Ja miałam generalnie długie i nieregularne cykle i nie wiem, czy jutro coś wyjdzie. W cyklu, w którym zaszłam w ciążę, robiłam jeden w 32 dc i był negatyw i w 34 dc była już druga kreska.Ja bym testowała [emoji23]
To myślę że możesz jutro z rana zatestowac [emoji6]Cześć, dziewczyny. Padam na twarz... Teraz przeklinam te góry i te drałowanie z buta po 15 km dziennie, ale wiem, że jak wrócę i odpocznę jeden dzień, to z perspektywy czasu zacznie mi się ten wyjazd podobać. Żonki mojego K kolegów jadowite jak zawsze, żmije jedne... Aż mi się dzisiaj śniło, że jedną za włosy targałam [emoji23]
Jutro jeszcze w biegu z trasy prosto na urodziny przyjaciółki lecę. I tak teraz myślę czy robić test jutro zaraz po powrocie, czy poczekać do niedzieli. Co mówicie? Dziś 28 dc (musiałam policzyć, bo nie pamiętałam), a Flo mi wyliczyło, że okres za 3 dni ma przyjść.
Nie mam tutaj testu i nie dam rady nigdzie kupic. W domu mam Bobo i chyba zrobię jak wrócę, czyli koło 14-15. Ale kurde jutro te urodziny mojej najlepszej przyjaciółki i jak ją nie wypije drinka, to od razu się wszystkie zorientuja a nie chce tym razem ewentualnie mówić tak szybko komukolwiek. Jak wyjdzie pozytyw, to po prostu nie pójdę. Albo jakaś bajeczke muszę wymyślić.To myślę że możesz jutro z rana zatestowac [emoji6]
Jak masz w planach drinki to lepiej zrób, bo w razie czego będziesz spokojniejsza, a tak jak za jakiś czas się dowiesz że była ciąża to będziesz miała wyrzuty sumienia że pilas cokolwiekNie mam tutaj testu i nie dam rady nigdzie kupic. W domu mam Bobo i chyba zrobię jak wrócę, czyli koło 14-15. Ale kurde jutro te urodziny mojej najlepszej przyjaciółki i jak ją nie wypije drinka, to od razu się wszystkie zorientuja a nie chce tym razem ewentualnie mówić tak szybko komukolwiek. Jak wyjdzie pozytyw, to po prostu nie pójdę. Albo jakaś bajeczke muszę wymyślić.
No dobra. To jutro około 15 oczekujcie wiadomości ode mnie [emoji6]Jak masz w planach drinki to lepiej zrób, bo w razie czego będziesz spokojniejsza, a tak jak za jakiś czas się dowiesz że była ciąża to będziesz miała wyrzuty sumienia że pilas cokolwiek
Raczej na początek czerwca, chociaż sama nie wiem