To nawet nie wiedziałamO ciąży chyba że jesteś chora, to inna sprawa.
reklama
Meliska89
Fanka BB :)
Mam podobny plan. Teraz jestem na wychowawczym. Chcę go pociągnąć do końca roku i w tym czasie postarać się o drugie dziecko. I dopiero jak to drugie odchowam to wrócić do pracy. Jak będzie to zobaczymy. Ale wolałabym taka opcje niż wrócić na parę miesięcy i iść na zwolnienie. Podejrzewam że szef by się wtedy bardziej zdenerwował bo by zastępstwo stracił i musiał szukać nowego. Takie plany ale co przyniesie życie to się okaże miłego dnia DziewczynyJa mam zamiar iść za ciosem i nie wracać po macierzyńskim. W moim zawodzie nie ma opcji żebym w ciąży pracowała. Chce dwójkę dzieci wychować i dopiero po tym drugim na stałe do pracy wrócić
Klauduśka23
Trzeba zrobić test! [emoji3]
Postanowiłam sobie, że jeśli @ nie przyjdzie to zrobię dopiero w niedziele [emoji85] może mi się uda wytrwać [emoji23]
Dzień dobry dziewczyny
Natalia współczuję mdłości. W pierwszej ciazy też Cię meczyly? A co do pracy to masz na tyle lekką że pozwala Ci pracować w ciazy? Ja pracując na naszej strefie jak się tylko dowiedziałam że jestem w ciazy to na drugi dzień już nie poszłam haha [emoji23][emoji4]
Klauduska podziwiam za wytrwałość. Ja bym już 10 razy testowala [emoji4] oby głowa przestała boleć i miłego dnia w pracy [emoji16]
Agata a ty kiedy testujesz? [emoji4]
Ja już po śniadaniu i kawie. Dziś na szczęście brzuch o niebo lepiej niż wczoraj więc biorę się w garść i myje okna [emoji23] co dziś gotujecie na obiad? Może się zainspiruje [emoji848]
Natalia współczuję mdłości. W pierwszej ciazy też Cię meczyly? A co do pracy to masz na tyle lekką że pozwala Ci pracować w ciazy? Ja pracując na naszej strefie jak się tylko dowiedziałam że jestem w ciazy to na drugi dzień już nie poszłam haha [emoji23][emoji4]
Klauduska podziwiam za wytrwałość. Ja bym już 10 razy testowala [emoji4] oby głowa przestała boleć i miłego dnia w pracy [emoji16]
Agata a ty kiedy testujesz? [emoji4]
Ja już po śniadaniu i kawie. Dziś na szczęście brzuch o niebo lepiej niż wczoraj więc biorę się w garść i myje okna [emoji23] co dziś gotujecie na obiad? Może się zainspiruje [emoji848]
A przypomnij ile ma twoje dziecko?Mam podobny plan. Teraz jestem na wychowawczym. Chcę go pociągnąć do końca roku i w tym czasie postarać się o drugie dziecko. I dopiero jak to drugie odchowam to wrócić do pracy. Jak będzie to zobaczymy. Ale wolałabym taka opcje niż wrócić na parę miesięcy i iść na zwolnienie. Podejrzewam że szef by się wtedy bardziej zdenerwował bo by zastępstwo stracił i musiał szukać nowego. Takie plany ale co przyniesie życie to się okaże miłego dnia Dziewczyny
Ja mam do końca września macierzyński, potem urlop zaległy do 21 listopada wiec do wtedy mam czas to jakieś 3 cykle, myślę że wystarczy
Kasiu ja mam plan wytrwać do wtorku minimum a ty
Meliska89
18 miesięcy. Już skończyłam macierzyński i teraz wychowawczy ciągne. Od nowego roku chcemy posłać Mała do żłobka.A przypomnij ile ma twoje dziecko?
Ja mam do końca września macierzyński, potem urlop zaległy do 21 listopada wiec do wtedy mam czas [emoji14] to jakieś 3 cykle, myślę że wystarczy
A ja Nie zdążyłam testować bo dostałam @. Dziś 3dc dopiero [emoji4]A przypomnij ile ma twoje dziecko?
Ja mam do końca września macierzyński, potem urlop zaległy do 21 listopada wiec do wtedy mam czas [emoji14] to jakieś 3 cykle, myślę że wystarczy
Meliska89
Kasia nowy cykl nowa szansa. Musimy się tym kierować i w to wierzyć ja czekam na @. Powinna jutro przyjść.A ja Nie zdążyłam testować bo dostałam @. Dziś 3dc dopiero [emoji4]
Ja o wychowawczym mogę zapomnieć bo bez mojej wypłaty byśmy chyba musieli jeść cały miesiąc suchy chleb xD18 miesięcy. Już skończyłam macierzyński i teraz wychowawczy ciągne. Od nowego roku chcemy posłać Mała do żłobka.
reklama
Dokładnie. Pocieszam się tym że wciąż mam szansę na zostanie majówka [emoji4]Kasia nowy cykl nowa szansa. Musimy się tym kierować i w to wierzyć ja czekam na @. Powinna jutro przyjść.