reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

No to jutro z rana czekamy na dobre wieści [emoji3] jeśli jutro masz termin to nie musisz robić z porannego moczu [emoji2] więc się nie wymiguj [emoji6]
W pierwszej ciąży testowałam dopiero jak mi się spóźnił tydzień. W drugiej z pustym jajem płodowym też po terminie spodziewanej miesiączki. Więc nie wiem czy coś by mi wyszło wcześniej.

reklama
U mnie niestety fałszywy alarm. Beta poniżej 1,2 nie pozostawia nadziei. Lada dzień pewnie przyjdzie @ a potem może wrócimy do starań. Przy szczęściu uda się jeszcze załapać na maj.
U mnie też już plamienie, więc jutro @. Po okresie zamierzam wziąć się za swoją tarczycę.

Jezu, jak fajnie, że Wam te testy wychodzą tak ładnie. Fajna ekipę tu gromadzimy. Ja już się nie mogę doczekać aż w niedzielę zatestuje. Wszystko się okaże. Nawet jak nie wyjdzie i dostanę okres, to i tak dalej liczę na kolejny cykl i cały czas się zalapie na maj [emoji5]
Dalej nie mam objawów okresowych. I w sumie żadnych innych. Może to zmiana klimatu, a może ciąża. Cicho liczę na tą drugą opcję.

Trzymam kciuki za tą drugą opcję :D ;*

Dzień dobry [emoji4] ja dzisiejszy dzień rozpoczęłam mdlosciami i bólem głowy...byle do 14 .

Plamienie? Może implantacyjne?

Macie instagrama ? Wczoraj mamaginekolog mówiła o tym że stres może powodować słabszy dopływ krwi do macicy więc dziewczyny nie stresować się, spokojnie proszę [emoji6][emoji4]

Dzień dobry [emoji4] ja dzisiejszy dzień rozpoczęłam mdlosciami i bólem głowy...byle do 14 .

Plamienie? Może implantacyjne?

Macie instagrama ? Wczoraj mamaginekolog mówiła o tym że stres może powodować słabszy dopływ krwi do macicy więc dziewczyny nie stresować się, spokojnie proszę [emoji6][emoji4]

Kochana , czyli jak już wyszła ładna beta to i pojawiły się typowe objawy ciążowe :D
Ja niestety nie mam instagrama , nie jestem aż taka na czasie haha :p

reklama
Do góry