reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Aga, ja mialam w 6 tygodniu tsh 2.1 teraz mam swiezy wynik (11 tydzien), 3.2, dzis mam wizyte, zobaczymy co zaleci lekarz.
W ciąży często występuje niedoczynność, bo tarczyca musi pracować dla dwóch. Mój endokrynolog uważa że ideał to 1,5. A max w ciąży to 2,0.

U mnie za to jakiś cud, bo mam Hashimoto , natomiast w tej ciąży nie muszę brać leków bo wyniki idealne. Gdzie w pierwszej tylko euuthyrox zeiekszalam, w drugiej było lepiej bo całą ciążę na 25. A teraz cud i bez

Marta, spokojnie. W pierwszej ciazy mialam tak pokopane sny zwiazane z ciaza, ze budzilam sie zlana potem. Martwisz sie, a w nocy podswiadomosc generuje takie koszmary

Jejku mam nadzieje ze to tylko moja podświadomość :( na necie czytałam ze dziewczyny śniły się różne koszmary ze poroniły lub ze urodziły i po jakimś czasie poroniły albo ciąża obumarła tak strasznie się wystraszyłam tego śnu ze nie mogę się uspokoić :(

Jejku mam nadzieje ze to tylko moja podświadomość :( na necie czytałam ze dziewczyny śniły się różne koszmary ze poroniły lub ze urodziły i po jakimś czasie poroniły albo ciąża obumarła tak strasznie się wystraszyłam tego śnu ze nie mogę się uspokoić :(
Kochana nie czytaj takich internetów :happy: Ludzie czasami piszą tam takie rzeczy ... :wściekła/y:

Ma tylko pod względem tsh. Czuje się strasznie źle. Mężowi cały czas marudze, że zmęczona, że brzuch boli. O zadbaniu o siebie nie wspomnę.... nie lubię taka być :-(
Ale jak to mój Tomek powiedział, dziewczyno twój organizm w pięć lat trójkę dzieci urodzi. To wyczyn jakby nie było.... To trochę sobie odpuszczam. Zwłaszcza że Helenka budzi się w nocy po kilka razy, co też ma wpływ na samopoczucie.

Ale w sobotę do fryzjera, w niedzielę kosmetyczka więc walczę ;-)

Znacie może jakieś inne sklepy prócz H&M gdzie mają dział ciążowy? Konkretnie chodzi mi o biustonosz i jeansy (wiem, że dziś w Lidlu są - też jadę zaatakować:-) ). Byłam wczoraj w H&M, ale ceny mnie zabiły. Kiedyś zamawiałam ciążowe rzeczy z Bon Prixa, ale teraz wolałabym przymierzyć biustonosz przed zakupem by go odpowiednio dobrać.

Znacie może jakieś inne sklepy prócz H&M gdzie mają dział ciążowy? Konkretnie chodzi mi o biustonosz i jeansy (wiem, że dziś w Lidlu są - też jadę zaatakować:-) ). Byłam wczoraj w H&M, ale ceny mnie zabiły. Kiedyś zamawiałam ciążowe rzeczy z Bon Prixa, ale teraz wolałabym przymierzyć biustonosz przed zakupem by go odpowiednio dobrać.

U mnie jest spory dział ciążowy w Kiabi, ale wiem ze ta sieciówka nie jest w każdym mieście. W C&A też coś jest, ale pewnie ceny podobne do H&M....

reklama
Do góry