reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Aga, ja mialam w 6 tygodniu tsh 2.1 teraz mam swiezy wynik (11 tydzien), 3.2, dzis mam wizyte, zobaczymy co zaleci lekarz.
W ciąży często występuje niedoczynność, bo tarczyca musi pracować dla dwóch. Mój endokrynolog uważa że ideał to 1,5. A max w ciąży to 2,0.

U mnie za to jakiś cud, bo mam Hashimoto , natomiast w tej ciąży nie muszę brać leków bo wyniki idealne. Gdzie w pierwszej tylko euuthyrox zeiekszalam, w drugiej było lepiej bo całą ciążę na 25. A teraz cud i bez

Marta, spokojnie. W pierwszej ciazy mialam tak pokopane sny zwiazane z ciaza, ze budzilam sie zlana potem. Martwisz sie, a w nocy podswiadomosc generuje takie koszmary

Jejku mam nadzieje ze to tylko moja podświadomość :( na necie czytałam ze dziewczyny śniły się różne koszmary ze poroniły lub ze urodziły i po jakimś czasie poroniły albo ciąża obumarła tak strasznie się wystraszyłam tego śnu ze nie mogę się uspokoić :(

Jejku mam nadzieje ze to tylko moja podświadomość :( na necie czytałam ze dziewczyny śniły się różne koszmary ze poroniły lub ze urodziły i po jakimś czasie poroniły albo ciąża obumarła tak strasznie się wystraszyłam tego śnu ze nie mogę się uspokoić :(
Kochana nie czytaj takich internetów :happy: Ludzie czasami piszą tam takie rzeczy ... :wściekła/y:

Ma tylko pod względem tsh. Czuje się strasznie źle. Mężowi cały czas marudze, że zmęczona, że brzuch boli. O zadbaniu o siebie nie wspomnę.... nie lubię taka być :-(
Ale jak to mój Tomek powiedział, dziewczyno twój organizm w pięć lat trójkę dzieci urodzi. To wyczyn jakby nie było.... To trochę sobie odpuszczam. Zwłaszcza że Helenka budzi się w nocy po kilka razy, co też ma wpływ na samopoczucie.

Ale w sobotę do fryzjera, w niedzielę kosmetyczka więc walczę ;-)

Znacie może jakieś inne sklepy prócz H&M gdzie mają dział ciążowy? Konkretnie chodzi mi o biustonosz i jeansy (wiem, że dziś w Lidlu są - też jadę zaatakować:-) ). Byłam wczoraj w H&M, ale ceny mnie zabiły. Kiedyś zamawiałam ciążowe rzeczy z Bon Prixa, ale teraz wolałabym przymierzyć biustonosz przed zakupem by go odpowiednio dobrać.

Znacie może jakieś inne sklepy prócz H&M gdzie mają dział ciążowy? Konkretnie chodzi mi o biustonosz i jeansy (wiem, że dziś w Lidlu są - też jadę zaatakować:-) ). Byłam wczoraj w H&M, ale ceny mnie zabiły. Kiedyś zamawiałam ciążowe rzeczy z Bon Prixa, ale teraz wolałabym przymierzyć biustonosz przed zakupem by go odpowiednio dobrać.

U mnie jest spory dział ciążowy w Kiabi, ale wiem ze ta sieciówka nie jest w każdym mieście. W C&A też coś jest, ale pewnie ceny podobne do H&M....

reklama
Do góry