reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

U mnie genetyczne +pappa w czwartek :( :( :(

Mam dosyc tej bezsennosci. Jak juz zasne to wrecz czuwam, tego nawet nie mozna nazwac snem. Codziennie budze sie o 1, 3 i 6 chocbym nie wiem co robila, jakby moj mozg byl zakodowany na te godziny a w miedzy czasie oczywiscie jeszcze dodatkowe przebudzenia a bo cos stuknie, a bo siku, a bo pic, a bo w gardle zalaskotali, tej nocy nie spalam wcale praktycznie bo mialam tak gorace stopy jakbym je we wrzatku moczyla. Zawsze mialam slabe krazenie i zimne stopy, niecierpie miec goracych stop, wiem ze w ciazy zwieksza sie ilosc krwi i ukrwienie wlaasnie stop i dloni, to samo mialam z drugim synem ale dopiero pod koniec ciazy jak akurat zrobilo sie cieplo (trrmin mialam na czerwiec) a teraz zaczyna sie juz tak wczesnie. Wczoraj ratowalam sie recznikiem zmoczonym w lodowatej wodzie ale to tez ulga na chwile puki sam prawie nie zaplonal od moich stop.
Kari, jestem z Toba. Mam to samo... codziennie nie spie po kilka godzin w nocy. Wystarczy ze wstane na siku i juz mam gwarantowane, ze nie zasne. Jestem przez to permanentnie zmeczona, w dzien czasem uda mi sie zrobic krotka drzemke, ale niezwykle rzadko. Corka znow chora po tygodniu w pkolu, wiec siedzi w domu. W dodatku zarazila mnie wiec dogorywamy od rana

reklama
Ja też jestem wiecznie zmęczona, a najgorzej jest rano jak dzwoni budzik ;) Ogólnie średnio się wysypiam, później po pracy padam na ...
Myślę, że od drugiego trymestru powinno być lepiej.

Dziewczyny trzymam kciuki za prenatalne !

Marta ja jestem non stop głodna, potem cos zjem i mi niedobrze i tak w kółko. Jedyne co to pic w ogóle nie czuje potrzeby...

Co do spania niby zasypiam bez problemu, ale Helenka budzi sie kilka razy potem mam problem by zasnac i tak chdoze jak zombie jakies

Pytam bo ja mam różnie jeden dzien bym zjadła konia z kopytami drugi
Dzien tak normalnie zjem to zjem nie zjem to nie zjem i tak się zastanawiam czy to normalne... p

Rossiczka to tak jak ja...tyyyle bym zjadła, zjem, a co...a później żałuję że wogule cokolwiek....tak mi jest niedobrze...wiem ze od drugiego trymestru to sie zmieni, tyle ze w poprzedniej ciąży zaczęła sie zgaga...niemiłosierna, wiec z jedzeniem bylo jeszcze gorzej j z teraz...
Prenatalne mamy we środę, doczekać się nie mogę bo jz miesiąc minął od ostatniej wizyty.

reklama
Do góry