reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@roki_1991 ja gorąco wierzę że za jakiś czas będziesz wstawiać zdjęcia wyprawkowe :-* pozytywne myślenie to podstawa ! Chociaż wiem że po takich doświadczeniach trudno.

@Katie_ ja przy dwójce dzieci nie miałam, więc i przy trzecim nie będzie. Tak samo jak nie miałam niani elektronicznej. Ja tego nie potrzebuje, chociaż wiem że ludzie mają różne potrzeby, i to że u mnie nie będzie, nie oznacza że dla kogoś to nie jest najwazniejszy zakup

reklama
My w zasadzie wszystko mamy po młodej, tylko łóżeczko...narazie moze kupię jakis kosz albo coś a jak ja wyprowadze do wlasnego pokoju to mi zostanie to które mamy, wózek gleboki jest, ma swoje mankamenty ale mloda byla i jest dalej totalnie nie wozkowa...wiec ten temat pozostaje na później. Co ubrań...jeszcze nie wiemy co będzie więc czekam.Monitor oddechu nie mamu, nie bylo takiej potrzeby przy pierwszym dziecku ale wiem ze u koleżanki musial byc bo mlody miewal bezdechy. Myślę nad niania elektroniczna.
Co do zamknięcia forum...ja sie zgadzam z poprzedniczka, nie wrzucam tu zdjęć wynikow imiennych itp, nie przeszkadza mi forum otwarte, w poprzedniej ciąży bylam na innym forum i naprawdę wysoka kultura osobista rozmów i klimat super, forum bylo otwarte.

Hustawka normalna rzecz, co do M..to na pewno bo klotliwych dniach nadejda te dobre, a co do samego pomysłu o motorze nie masz nic przeciwko?
Motoru to pasja M jeszcze przed slubem mial ich juz kilka ale ostatni musial sprzedac jak wprowadzalismy sie do nowego domu i rozumiem ze chce miec cos swojego jakas odskocznie ale moment to sobie troche wybral nie bardzo

@roki_1991 ja gorąco wierzę że za jakiś czas będziesz wstawiać zdjęcia wyprawkowe :-* pozytywne myślenie to podstawa ! Chociaż wiem że po takich doświadczeniach trudno.

@Katie_ ja przy dwójce dzieci nie miałam, więc i przy trzecim nie będzie. Tak samo jak nie miałam niani elektronicznej. Ja tego nie potrzebuje, chociaż wiem że ludzie mają różne potrzeby, i to że u mnie nie będzie, nie oznacza że dla kogoś to nie jest najwazniejszy zakup

Generalnie staram się nie myśleć negatywnie i to już wtedy jest duży plus ;) chociaż to co czuje przed każdą wizytą, to jest masakra...
Co do wyprawki to wiem jedno. Będę co chwile sprawdzać czy dziecko oddycha, więc monitor oddechu to u mnie będzie podstawowy zakup

Ja monitora nie bede kupowac, o ile nie bedzie takiej potrzeby, za to elektroniczna niania tym razem na pewno wpadnie.

Ann kosz sliczny [emoji4]

Ja w pierwszej ciazy myslalam o monitorze ale jakos nie moglam sie zdecydowac i nie kupilam... Niani tez nie mam. Ale kupilam dostawke do lozka w drugiej ciazy i bylam bardzo zadowolona. Fajnie sie ja przenosi, nie zajmuje duzo miejsca a przy kp swietna sprawa. No i dziecko spi przy rodzicach a jednak oddzielnie.

Roki nie martw się jest wątek o wyprawce może wejdzie nam w nawyk i za jakiś czas znajdziesz tam dużo wiedzy.
Nie przepraszaj bo nie masz za co [emoji8]

Sunmaggy nie wiem jak się montuje monitor ale tam jest w tym łóżeczku materacyk wkladany. Ja widziałam fajne łóżeczka dostawke tanie. Polska firma nazywa się Klupś. Chyba takie proste dostawne ok 300zl albo ciut mniej.

Katie_ ja nie planuje zakupu monitora. Kupię tylko jeśli dziecko byłoby wczesniakiem lub dostało takie zalecenie ze względu np na problemy z oddychaniem. Jeśli będzie zdrowe to nie.
Ale np videoniania to dla mnie jest hit. Ja mam nawet w 3 pokojowym mieszkaniu. Choć w domu piętrowym było już niezbędne. A tu też ki sie bardzo przydawało.

Dzien dobry dziewczyny z tego co dobrze pamietam zaczynamy tydzien badan prenatalnych ja mam w srode ale chyba wiele z was mialo we wtorek to wszustkim zycze powodzenia i zbieram syna do przedszkola a siebie do pracy.

reklama
Powodzenia dla wszystkich wizytujacych :-) [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja mam jutro wizyte i juz sie boje :/ a prenatalne dopiero za tydzien...

Do góry