To jutro zrób test, może będzie bardziej coś widać od razu się chwalWłaśnie na zdjęciach to praktycznie nic nie widać. Pewnie sobie wymyśliłam ten cień dziś jest 26dc więc jeszcze poczekam.
reklama
Ja zrobię test może w środę, wtedy będzie u mnie 25dc, teraz mam mieć cykl około 26/27 dni wiec może coś wyjść a może nie, zobaczymy trochę musze poczekać bo obecnie mam 19 dc dopieroTak właśnie zrobię. Dziś czekam na info od Was
Heda
Fanka BB :)
A potem to się czeka aż dzieci pójdą do przedszkola szkoły i aż w końcu skończą 18 i się wyprowadza z domu [emoji3] [emoji3] [emoji12]No to życzę Ci dużo cierpliwości. Najgorsze jest to czekanie. Najpierw na dwie kreski, potem na serduszko, potem na koniec pierwszego trymestr i tak ciągle aż do porodu. To mnie trochę stresuje ale musi być dobrze
Natalia91
Nie nigdzie nie uciekam [emoji4] rozdwoilam się na dwa [emoji6][emoji16]Rybnik to od Gliwic rzut beretem ja gdyby teraz się udało miałabym termin około 4 maja a przy nastepnym cyklu jakoś na 31 maj, przy czym ja nastawiam się że urodze znowu wcześniej. Syn miał się urodzić 10 października a zdecydował się opuścić brzuch już 28 września
A przypomnij to będzie twoje pierwsze dziecko jak się wam uda?
Natalia daj znać jak pójdziesz na tą betę i będą wyniki bo mam nadzieje że nie uciekłas od nas na kwietniowki he he
Czy któraś testuje dziś? Lub na dniach? Za kogo mam trzymać kciuki w najbliższym czasie
Natalia91
Trzymam kciuki żeby ten cień jutro był bardziej wyrazniejszy [emoji4]Natalia91 - dołączam się do trzymania kciukow za bete.
Ja testowałam rano i wiem że nic nie wiem. Jakiś minimalny cień cienia widzę ale może to moja psychika płata figle bo bardzo bym chciała zobaczyć te dwie kreski. Jeszcze się nie nastawiam. Jutro zrobię kolejny test. Jak będzie podobna sytuacja to pojadę na betę żeby wiedzieć przed weekendem.
Natalia91
O matko kobieto Ty nas tyle nie trzymaj w niepewności! [emoji1] testuj od razu jak kupisz a nie jutro [emoji28][emoji6]Trzymam kciuki
A ja się witam w 31dc, okresu ani widu, ani słychu skocze dziś w czasie pracy kupic test i jeśli do jutra @ nie przyjdzie to zatestuje
Natalia91
U mnie też w poniedziałek i wtorek był cień którego aparatem bym nie uchwyciła a w środę już było ładnie widać [emoji4]Właśnie na zdjęciach to praktycznie nic nie widać. Pewnie sobie wymyśliłam ten cień dziś jest 26dc więc jeszcze poczekam.
reklama