Dżasta :)
Fanka BB :)
Ale tu drukujecie... Szok! Ale przynajmniej mam co czytać na "posiedzeniu króla" w przerwie pomiędzy wycieczkami [emoji23]
@Natalia91, gratuluję tych dwóch kreseczek. To musi być ciąża! Zasłużyłas sobie na to [emoji6]
Ja dalej bez objawów okresowych, a to już teoretycznie 5 dni do @. Normalnie już zawsze coś czułam, albo ból podbrzusza, albo piersi wrażliwe. Teraz nic. Albo się na tym nie skupiam, albo zmiana klimatu. Chociaż tak po cichu mam nadzieję, że się udało w tym cyklu. Z drugiej strony robimy tyle km dziennie po różnych szlakach, że się zastanawiam czy czasami ewentualnie tym nie zaszkodze.
Jeżeli już coś tam się zadziało to na początku jest chroniony płód , a gdybyś się przeciążyła to pewnie byś to w jakiś sposób odczuła
Moja "szwagierka" jak miała wpadki to przez kilka mies tzn nie wiem do którego miesiąca sama o tym nie wiedziała ale my dowiadywaliśmy się o jej ciążach dopiero gdzieś w 2 trymestrze ? Nic nie mówiła, dopiero po niej jak było widać większy brzuch to się domyślałam, a ogólnie ma po ciążach spory brzuch , więc po czasie wychodziło... i też robiła wszystko w domu, nosiła drzewo i inne rzeczy i zero poronienia, dzieci zdrowe.. Ale miała taką akcje , ze jak wpadła po raz 3 to chciała poronić bo partner jej zagroził , że odejdzie jak urodzi dziecko ( a sam jej to dziecko "zrobił") , taka chora akcja ale tak czy siak urodziła i się rozstali jeszcze sporo przed porodem...