reklama
Hej dziewczyny. Troche wam podczytuję ale pisać nie mam siły. Czuję się w tej ciąży tragicznie. Mdłości cały czas, wymiotuje po kilka razy dziennie, rano żółcią. Do tego małe dziecko. No jest ciężko nie ukrywam. Jutro mam wizytę to dam znać jak było.
Widzę, ze piszecie o rozstępach. Ja się smarowałam od 2 trymestru poprzedniej ciąży a rozstępy i tak mi wyszły. Duzo nie, ale nowe się pojawily. Ja myślę, ze jak mają wyjść to i tak wyjdą.
Widzę, ze piszecie o rozstępach. Ja się smarowałam od 2 trymestru poprzedniej ciąży a rozstępy i tak mi wyszły. Duzo nie, ale nowe się pojawily. Ja myślę, ze jak mają wyjść to i tak wyjdą.
Ann_
Fanka BB :)
Just u mnie też są te naklejki i te badania w książeczce. Jednak właśnie wyników np moczu czy morfologii nie dają bo to na każdej wizycie robią więc za dużo tego. Ale tak jak pisałam dają receptę jeśli coś jest nieprawidłowego w badaniu i chyba to jest okej.
Wiem, że dzieci szybko uczą się języka bo wiem jak Wiktor i o to się nie martwię. Tez tak robię, że mówię ze idę na zakupy i zaraz przyjdę po niego, daje buziaka i wychodzę. Jednak to nie ma efektu bo płacze i tak. No nic zobaczymy jutro jak pójdzie. Jestem dobrej myśli. Zabawki nie kupiłam bo to nie w moim stylu akurat dawanie nagród. Za jedzenie i siku też nie było i tego się trzymam.
Dziewczyny ja uwielbiam pic wodę. To dla mnie napój nr jeden. Od dziecka ja kocham. Ale jesienia i zimą po prostu zapominam o odpowiedniej ilości.
Wiem, że dzieci szybko uczą się języka bo wiem jak Wiktor i o to się nie martwię. Tez tak robię, że mówię ze idę na zakupy i zaraz przyjdę po niego, daje buziaka i wychodzę. Jednak to nie ma efektu bo płacze i tak. No nic zobaczymy jutro jak pójdzie. Jestem dobrej myśli. Zabawki nie kupiłam bo to nie w moim stylu akurat dawanie nagród. Za jedzenie i siku też nie było i tego się trzymam.
Dziewczyny ja uwielbiam pic wodę. To dla mnie napój nr jeden. Od dziecka ja kocham. Ale jesienia i zimą po prostu zapominam o odpowiedniej ilości.
zastrzyki też mogę w domu, już je sobotę robiłam, to te zastrzyki na rozrzedzenie krwiMasakra... Nie zazdroszczę Ci tego szpitala... Luteine nospe możesz brać w domu. Gorzej zastrzyki faktycznie. A wiesz co w nich dostajesz??
justjestem
Moderatorka
Ann ja tak na codzień tez nie jestem za nagrodami. W tym przypadku, chcialam, zeby poczul sie doceniony.
Ja tez wode generalnie uwielbiam. Tylko w ciazy jakos mi idzie picie z trudem.
Ja tez wode generalnie uwielbiam. Tylko w ciazy jakos mi idzie picie z trudem.
izabell96
Lipcowe mamy'09
Witam,
Ja po wizycie u endo. Mam hashimoto o czym dziś się dowiedzałam, i mam brać eutyrox jod. Za 4 tyg kontrol. Same źle myśli czy będzi wszystko w porządku z dzieckiem i wogole.
@Cer trzymaj się
Ja mam rozstępy po pierwszej ciąży w drugiej nic więcej się nie pojawiło i niczym nie smarowalam. A teraz mam coś kupione z rosman i tylko piersi smaruje przy masażu bo tak bolą ze szok.
Ja po wizycie u endo. Mam hashimoto o czym dziś się dowiedzałam, i mam brać eutyrox jod. Za 4 tyg kontrol. Same źle myśli czy będzi wszystko w porządku z dzieckiem i wogole.
@Cer trzymaj się
Ja mam rozstępy po pierwszej ciąży w drugiej nic więcej się nie pojawiło i niczym nie smarowalam. A teraz mam coś kupione z rosman i tylko piersi smaruje przy masażu bo tak bolą ze szok.
U mnie to 3 ciąża a ja panikuje z byle czego także witaj w clubie; )Dziewczyny mnie dzis boli tak po prawej stronie w podbrzuszu, chocby jajnik, to chyba normalne co? Wszystko tam sie rozszerza itd co? Moja druga ciaza a panikuje o bele uklucie.
Ja wody nie cierpię, nigdy nie lubiłam i.zawsze piłam za malo. Wydaje mi się ze teraz pije trochę więcej ale i tak dużo za mało. Dzisiaj może z litr wypiłam.
Wracam wkoncu z pracy do domu. Nie mam totalnie sily.
reklama
Wspolczuje i podziwiam. Chociaż praca tez ma swoje plusy. Ja jak calymi dniami praktycznie leze to lapie depresje pomalu.U mnie to 3 ciąża a ja panikuje z byle czego także witaj w clubie; )
Ja wody nie cierpię, nigdy nie lubiłam i.zawsze piłam za malo. Wydaje mi się ze teraz pije trochę więcej ale i tak dużo za mało. Dzisiaj może z litr wypiłam.
Wracam wkoncu z pracy do domu. Nie mam totalnie sily.