reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Sonia myślę że się przyda. U Ciebie mało jest tych usg. Na pewno będziesz spokojniejsza kiedy raz na kilka dni ppaluchasz serduszka [emoji6] a jak się czujesz? Mdłości męczą?

Kari21 a to rzeczywiście tani w Anglii.

Just chyba nawet później bo napisane że od 12 tc, a u niektórych kobiet nawet od 14tc. Więc jak wcześniej słychać to bonus [emoji6]
Biedna jesteś [emoji8]

Ja mam nadzieję, że do soboty swój już też dostanę [emoji3] we wtorek wizyta.

Mi dziś przyszedł detektor i byłam u lekarza.6 tydz ❤️ serduszko jest i juz jestem spokojniejsza
Super ze wszystko dobrze.

Ja odebralam wyniki badan krwi i moczy wszystko w normie poza jakas drobnostka ale to chyba przez alergie wiec sie nie przejmuje. Mialam dzisiaj wolne i nawet sobie drzemke po poludniu strzelilam i nawet odpoczelam. Zazdroszcze mamusia ktore juz nie pracuja.

Dziewczyny macie tak czasami,że Wam jelita wariują i nie wiece przez chwilę skąd ten ból. Ja tak czasami mam, że mnie tak ściska i boli i muszę szybko do wc i przechodzi.

reklama
Dziewczyny macie tak czasami,że Wam jelita wariują i nie wiece przez chwilę skąd ten ból. Ja tak czasami mam, że mnie tak ściska i boli i muszę szybko do wc i przechodzi.
To chyba normalne ja mialam tak na poczatku ciazy ze lstalam do łazienki nawet kilka razy dziennie ale to podobno taka alternatywa wymiotow

Do góry