G
gosc19
Gość
a mi chyba dołączyły hemoroidy? boze daj siły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mi chyba dołączyły hemoroidy? boze daj siły
czesto chodze sie wypróżniać ...Ooo wspolczuje. Mi po pierwszym porodzie wyszly ale na szczescie juz ich nie ma.
prawda. juz wczoraj mnie dziewczyny uspokoily nie przejelabym sie tym gdyby nie bylo tych cholernych plamien.. ginekolog to widziala i nie kazala sie tym martwic ale chyba wiekszosc tutaj dziewczyn nie ma plamien.. zawsze cos odbiegajacego od normy martwi.. w poniedzialek ide na bete i sie okazeZuzka ale testem z moczu az tak sie nie sugeruj. Pijesz rozne ilosci plywnow w ciagu dnia, ten mocz niekoniecznie musi byc tak samo stezony.
prawda. juz wczoraj mnie dziewczyny uspokoily nie przejelabym sie tym gdyby nie bylo tych cholernych plamien.. ginekolog to widziala i nie kazala sie tym martwic ale chyba wiekszosc tutaj dziewczyn nie ma plamien.. zawsze cos odbiegajacego od normy martwi.. w poniedzialek ide na bete i sie okaze
prawda. juz wczoraj mnie dziewczyny uspokoily nie przejelabym sie tym gdyby nie bylo tych cholernych plamien.. ginekolog to widziala i nie kazala sie tym martwic ale chyba wiekszosc tutaj dziewczyn nie ma plamien.. zawsze cos odbiegajacego od normy martwi.. w poniedzialek ide na bete i sie okaze
Mozesz sobie zrobic test tej samej firmy z samego rana, pierwszym moczem i zobaczyc czy jest kreska.
mi gon powiedziala ze paracetamol tak tylko zeby nie brac ibupromuDziewczyny czy paracetamol jest bezpieczny w ciazy?
mi gon powiedziala ze paracetamol tak tylko zeby nie brac ibupromu