reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Witam czy mogę do was dołączyc? :)

Witam :-) :) Również chciałabym dołączyć. Początkowo chciałam na staraczki, ale uznałam, że może tu lepiej. :-p Coś o mnie....mam 30 lat, 2 dzieci (córka 9 lat, syn 3 lata) i bardzo chciałabym jeszcze jedno. :blink: Już kilka razy się przymierzalam, ale jakoś albo nie wychodziło, albo w ostatnim momencie rezygnowalam... Tym razem na pewno. Także ten....przyjmiecie?:laugh2:

Witajcie dziewczyny :)
Który macie dc ? I jesteście po, w trakcie czy przed przytulankami? Kiedy testowania?

Ej no głowa do góry! Nie łam się! Testujesz w środę Tak? Krostka to nie test z jedną kreską.
Mi wysypało całą szyję ale może to ta pogoda tak wpływa.

Dokładnie racja ! Ja też mam jakieś krosty na plecach, czasem na twarzy coś wyjdzie i też wcześniej nie miałam aż tyle i może to od tego gorąca :/

Cześć, cześć dziewczęta!
Co tam u Was?
U mnie, według kalendarzyka, 8 dni do @. Na razie nic nie czuje. Ani podbrzusze mnie nie pobolewa, ani nie czuje żadnego bólu w piersiach. Zero przeczuć. Testować powinnam nie szybciej niż w poniedziałek. Normalnie bym pewnie nie dała rady i testowała już w czwartek, ale jutro jedziemy do Karpacza i wracamy w sobotę więc będę miała zajęcie [emoji23]
Trochę mi się nie chce jechać, bo to ekipa Narzeczonego kolegów z ich żonkami. Chłopaki są bardzo w porządku, ale żoneczki od 5 lat kiedy jestem z K nie mogą mnie przeżyć [emoji23] Inny świat po prostu, zero wspólnych tematów.

Ohh biedna Ty, to będziesz się tam nudzić to może zatestujesz? :D
Kurczę zmieniłaś awatar i patrzę czy to Ty , czy to nie Ty :p

Dzień dobry [emoji4]
Ja wczoraj miałam kryzys... troszkę sobie popłakałam m mnie troszkę pocieszał więc dzisiaj już będę ogarnięta obiecuje [emoji6] wczoraj jak znalazłam druga kroste to weszłam na internety, zaczęłam czytać i weszłam przez przypadek na stronę dla staraczek wieloletnich i to był mój zapalnik właśnie do wylania łez [emoji28] echhh niby dopiero pierwszy cykl starań ale i tak zabolało.
No ale dobra już ogarniam mój humor na lepszy [emoji16] zrobiłam kontrolnego testa po zastrzyku wyszedł cień cienia drugiej kreski więc w środę jeżeli nie wytrzymam to już wynik będzie wiarygodny...

Kurde wy już testujecie a ja ledwo po owulacji jestem :p wiec do testu jeszcze daleka droga bo termin @ wychodzi mi około 27 sierpnia, ostatnio test był pozytywny 4 dni przed @ wiec najwcześniej testuje 24go xd

Oo spokojnie nie martw się, ja jeszcze nie mam owulacji także będziesz szybciej do testowania :p

reklama
Dzień dobry [emoji4]
Ja wczoraj miałam kryzys... troszkę sobie popłakałam m mnie troszkę pocieszał więc dzisiaj już będę ogarnięta obiecuje [emoji6] wczoraj jak znalazłam druga kroste to weszłam na internety, zaczęłam czytać i weszłam przez przypadek na stronę dla staraczek wieloletnich i to był mój zapalnik właśnie do wylania łez [emoji28] echhh niby dopiero pierwszy cykl starań ale i tak zabolało.
No ale dobra już ogarniam mój humor na lepszy [emoji16] zrobiłam kontrolnego testa po zastrzyku wyszedł cień cienia drugiej kreski więc w środę jeżeli nie wytrzymam to już wynik będzie wiarygodny...

Kochana, trzymam kciuki za 2 kreski i nie martw się krostami :p ja też mam a jestem po @ i przed owu :D

Do góry