reklama
porcelana
Fanka BB :)
Na szczęście wyjeżdżam na ten tydzień. W innym wypadku, to bym testowała w środę [emoji23]Ooo to podziwiam ja bym nie wytrzymała [emoji23]
Dżasta :)
Witam czy mogę do was dołączyc?
Witam Również chciałabym dołączyć. Początkowo chciałam na staraczki, ale uznałam, że może tu lepiej. Coś o mnie....mam 30 lat, 2 dzieci (córka 9 lat, syn 3 lata) i bardzo chciałabym jeszcze jedno. Już kilka razy się przymierzalam, ale jakoś albo nie wychodziło, albo w ostatnim momencie rezygnowalam... Tym razem na pewno. Także ten....przyjmiecie?
Witajcie dziewczyny
Który macie dc ? I jesteście po, w trakcie czy przed przytulankami? Kiedy testowania?
Ej no głowa do góry! Nie łam się! Testujesz w środę Tak? Krostka to nie test z jedną kreską.
Mi wysypało całą szyję ale może to ta pogoda tak wpływa.
Dokładnie racja ! Ja też mam jakieś krosty na plecach, czasem na twarzy coś wyjdzie i też wcześniej nie miałam aż tyle i może to od tego gorąca :/
Cześć, cześć dziewczęta!
Co tam u Was?
U mnie, według kalendarzyka, 8 dni do @. Na razie nic nie czuje. Ani podbrzusze mnie nie pobolewa, ani nie czuje żadnego bólu w piersiach. Zero przeczuć. Testować powinnam nie szybciej niż w poniedziałek. Normalnie bym pewnie nie dała rady i testowała już w czwartek, ale jutro jedziemy do Karpacza i wracamy w sobotę więc będę miała zajęcie [emoji23]
Trochę mi się nie chce jechać, bo to ekipa Narzeczonego kolegów z ich żonkami. Chłopaki są bardzo w porządku, ale żoneczki od 5 lat kiedy jestem z K nie mogą mnie przeżyć [emoji23] Inny świat po prostu, zero wspólnych tematów.
Ohh biedna Ty, to będziesz się tam nudzić to może zatestujesz?
Kurczę zmieniłaś awatar i patrzę czy to Ty , czy to nie Ty
Witajcie,
Liczę bardzo na pozostanie majoweczka [emoji23] wiec przycupnę i popatrzę jak sie rozwinie sytuacja [emoji6]
Mam 37 lat i piątkę dzieci [emoji23]
U mnie właśnie pik wiec [emoji173]️ i będę czekała na wynik [emoji854] a w grupie raźniej [emoji23]
Witaj
Porcelana trzymam mocno za ciebie! Mam nadzieję, że zostaniesz majóweczką z Natalią i Dżastą .
Jesteś kochana, że tak pamiętasz o nas i nas dopingujesz . Buziaki ;*
Natalia91
Dzień dobry [emoji4]
Ja wczoraj miałam kryzys... troszkę sobie popłakałam m mnie troszkę pocieszał więc dzisiaj już będę ogarnięta obiecuje [emoji6] wczoraj jak znalazłam druga kroste to weszłam na internety, zaczęłam czytać i weszłam przez przypadek na stronę dla staraczek wieloletnich i to był mój zapalnik właśnie do wylania łez [emoji28] echhh niby dopiero pierwszy cykl starań ale i tak zabolało.
No ale dobra już ogarniam mój humor na lepszy [emoji16] zrobiłam kontrolnego testa po zastrzyku wyszedł cień cienia drugiej kreski więc w środę jeżeli nie wytrzymam to już wynik będzie wiarygodny...
Ja wczoraj miałam kryzys... troszkę sobie popłakałam m mnie troszkę pocieszał więc dzisiaj już będę ogarnięta obiecuje [emoji6] wczoraj jak znalazłam druga kroste to weszłam na internety, zaczęłam czytać i weszłam przez przypadek na stronę dla staraczek wieloletnich i to był mój zapalnik właśnie do wylania łez [emoji28] echhh niby dopiero pierwszy cykl starań ale i tak zabolało.
No ale dobra już ogarniam mój humor na lepszy [emoji16] zrobiłam kontrolnego testa po zastrzyku wyszedł cień cienia drugiej kreski więc w środę jeżeli nie wytrzymam to już wynik będzie wiarygodny...
Kurde wy już testujecie a ja ledwo po owulacji jestem wiec do testu jeszcze daleka droga bo termin @ wychodzi mi około 27 sierpnia, ostatnio test był pozytywny 4 dni przed @ wiec najwcześniej testuje 24go xd
Oo spokojnie nie martw się, ja jeszcze nie mam owulacji także będziesz szybciej do testowania
reklama
Dzień dobry [emoji4]
Kochana, trzymam kciuki za 2 kreski i nie martw się krostami ja też mam a jestem po @ i przed owu