reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
No wrozby cyganki to tak jak piszecie można sobie pod wszystko podciągnąć [emoji4] ale koleżanka wysyła smsy do "wrozki" i namówiła też mnie [emoji847] wyslalam...to co było inne niż wszędzie to że nikt mnie nie naciagal na kolejne smsy żeby poznać co będzie dalej jest tylko odpowiedź na pytanie i tyle. No i napisałam jeden sms ale odpowiedź średnio mi się podobała więc napisałam drugi raz (tak wiem głupota ale to tak wciaga[emoji85]) tylko inaczej skonstruowałam to samo pytanie i odpowiedź była właśnie taka jaka chciałam usłyszeć [emoji16] no i stąd moje pytanie jak do tego podchodzicie . Bo tej mojej koleżance niby...wszystko się sprawdza [emoji848] ja to biorę przez pół bo wiadomo loteria no ale właśnie jak to odbieracie?
Dodam że pytanie drugie wysłałam już do innej "wrozki" [emoji6][emoji23]
P.s. pracowałam w gazecie i pisałam horoskopy jako wróżka Sybilla...więc w takie gazetowe to akurat nie wierzcie [emoji6][emoji28]

O masz oszukiwałaś nas w gazetach :szok:
No nie ładnie !! :p
Ale mi te z gazet np w większości sytuacji się sprawdzają i na różnych str internetowych są podobne ;)

Hej dziewczyny ja być może dołączę chociaż chyba wolałabym nie [emoji18] u nas ewentualna wpadka przy tabletkach, zapomniałam jednej a następnego dnia test owu pozytywny. Przytulanka były 3 dni przed także szanse są. Mamy 1.5 rocznego synka. Testować zamierzam 18 sierpnia a według wszystkich kalkulatorów termin na 1 maja bym miała. Dodam jeszcze że mam przeczucia że wyszło bo z synkiem wystarczył 1 raz w dni płodne. Póki co żadnych objawów brak [emoji6]

Witaj :)
Nie no podziw, nie jedna by tak chciała że wystarczy raz w dni płodne i dziecko od razu :D
Mojego D siostra ma 5 dzieci , więc chyba ma właśnie takie predyspozycje do szybkich wpadek, bo my ponad 6lat razem i ani jednej wpadki , a w poprzednim cyklu staraliśmy się i też nic nie wyszło , więc ja nie wiem gdzie ta sprawiedliwość :p

Mnie dziś też boli prawy jajnik czyli ten z którego była owulacja. No i nie wytrzymałam i zrobiłam test. 10dpo i niestety nic

reklama
Test 25. Dziś dc 25 a cykle 29dniowe. Nie wiem co mnie tak wzięło że się tak pospieszylam. Teraz nie zrobię wcześniej jak 30dc [emoji23]

Do góry