reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
No wrozby cyganki to tak jak piszecie można sobie pod wszystko podciągnąć [emoji4] ale koleżanka wysyła smsy do "wrozki" i namówiła też mnie [emoji847] wyslalam...to co było inne niż wszędzie to że nikt mnie nie naciagal na kolejne smsy żeby poznać co będzie dalej jest tylko odpowiedź na pytanie i tyle. No i napisałam jeden sms ale odpowiedź średnio mi się podobała więc napisałam drugi raz (tak wiem głupota ale to tak wciaga[emoji85]) tylko inaczej skonstruowałam to samo pytanie i odpowiedź była właśnie taka jaka chciałam usłyszeć [emoji16] no i stąd moje pytanie jak do tego podchodzicie . Bo tej mojej koleżance niby...wszystko się sprawdza [emoji848] ja to biorę przez pół bo wiadomo loteria no ale właśnie jak to odbieracie?
Dodam że pytanie drugie wysłałam już do innej "wrozki" [emoji6][emoji23]
P.s. pracowałam w gazecie i pisałam horoskopy jako wróżka Sybilla...więc w takie gazetowe to akurat nie wierzcie [emoji6][emoji28]

O masz oszukiwałaś nas w gazetach :szok:
No nie ładnie !! :p
Ale mi te z gazet np w większości sytuacji się sprawdzają i na różnych str internetowych są podobne ;)

Hej dziewczyny ja być może dołączę chociaż chyba wolałabym nie [emoji18] u nas ewentualna wpadka przy tabletkach, zapomniałam jednej a następnego dnia test owu pozytywny. Przytulanka były 3 dni przed także szanse są. Mamy 1.5 rocznego synka. Testować zamierzam 18 sierpnia a według wszystkich kalkulatorów termin na 1 maja bym miała. Dodam jeszcze że mam przeczucia że wyszło bo z synkiem wystarczył 1 raz w dni płodne. Póki co żadnych objawów brak [emoji6]

Witaj :)
Nie no podziw, nie jedna by tak chciała że wystarczy raz w dni płodne i dziecko od razu :D
Mojego D siostra ma 5 dzieci , więc chyba ma właśnie takie predyspozycje do szybkich wpadek, bo my ponad 6lat razem i ani jednej wpadki , a w poprzednim cyklu staraliśmy się i też nic nie wyszło , więc ja nie wiem gdzie ta sprawiedliwość :p

Mnie dziś też boli prawy jajnik czyli ten z którego była owulacja. No i nie wytrzymałam i zrobiłam test. 10dpo i niestety nic

reklama
Test 25. Dziś dc 25 a cykle 29dniowe. Nie wiem co mnie tak wzięło że się tak pospieszylam. Teraz nie zrobię wcześniej jak 30dc [emoji23]

Do góry