reklama
Juustiik2607
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji16][emoji173]Mój test cos mi powiedział po włoski co musiałam sprawdzić w słowniku. Myślałam ze bedzie + lub - a było to słowo.Słownik mi powiedział ze znaczy ono ciężarna .
Natalia91
Gratuluję dobrych wieści dziewczyny [emoji3]
Mi mdłości dają nieźle w kość schudłam już 3 kg w poprzedniej ciąży było dużo lżej. Do wizyty jeszcze tyle czasu a już mi się tęskni do zobaczenia co u dzidzi i czy wszystko w porządku.
Mi mdłości dają nieźle w kość schudłam już 3 kg w poprzedniej ciąży było dużo lżej. Do wizyty jeszcze tyle czasu a już mi się tęskni do zobaczenia co u dzidzi i czy wszystko w porządku.
Rossiczka
Moderatorka
u mnie tak samo, najgrzej popołudniu. Wieczorem to juz w ogóle makabra. U mnie pierwsza ciąza najlepsza była, druga trochę słabsza, a teraz to juz w ogole pod wzgledem czucia sie niedorbze jakas masakraO raty raty, ale było by super jakbyś została majówka. Muszę pędzić na wątek zobaczyć twój test [emoji173]
Ja rano jestem pełna energii, natomiast po południu mam spadek formy i zasypiam z synem. Mam mdłości praktycznie cały dzień, ale po południu gorsze. Pierwsze dwie ciąże wspominam dużo lepiej.
Wszystkim dziewczynom gratuluje dwoch kresek ka sie czuje swietnie jak nie w ciazy zeby nie test to bym nie uwierzyla, ale w drugieh ciazy mialam mdlosci gdzies od 7-8 tc a u mnie dopiero 5t1d wiec moze jeszcze przyjda
@Natalia91 o ja duzo schudlas
Wiecie moze jestem dzwina ale nie mam parcia na wizyte [emoji849] boje sie w pierwszej ciazy w ktorej bylo puste jajo tez sie dobrze czulam
Ale umowilam sie na za dwa tygodnie
A czy ktoras z was miala we wczesniej ciazach cukrzyce ciazowa? bo ja tak i mam stresa przed tym piciem glukozy [emoji32] przeraza mnie to [emoji32]
I jeszcze jedno mam pytanie jak myslicie lepiej zrobic np mocz i krew chocoaz przed pierwsza wizyta ?
Wiecie moze jestem dzwina ale nie mam parcia na wizyte [emoji849] boje sie w pierwszej ciazy w ktorej bylo puste jajo tez sie dobrze czulam
A czy ktoras z was miala we wczesniej ciazach cukrzyce ciazowa? bo ja tak i mam stresa przed tym piciem glukozy [emoji32] przeraza mnie to [emoji32]
I jeszcze jedno mam pytanie jak myslicie lepiej zrobic np mocz i krew chocoaz przed pierwsza wizyta ?
Natalia91
Ja miałam cukrzycę ciążowa i nie pociesze Cię ale glukoze w tej ciąży będziesz pić dwa razy [emoji52] mnie pierwsze badanie czeka już za dwa tygodnie nie wiem jak to przejdę bo mdli mnie tak że nic przełknąć nie mogę [emoji21] co do moczu i morfo to jak uważasz możesz zrobić ale nie musiszWszystkim dziewczynom gratuluje dwoch kresek ka sie czuje swietnie jak nie w ciazy zeby nie test to bym nie uwierzyla, ale w drugieh ciazy mialam mdlosci gdzies od 7-8 tc a u mnie dopiero 5t1d wiec moze jeszcze przyjda
A duzo do ci kg +? Przez ta cukrzyceJa miałam cukrzycę ciążowa i nie pociesze Cię ale glukoze w tej ciąży będziesz pić dwa razy [emoji52] mnie pierwsze badanie czeka już za dwa tygodnie nie wiem jak to przejdę bo mdli mnie tak że nic przełknąć nie mogę [emoji21] co do moczu i morfo to jak uważasz możesz zrobić ale nie musisz
To mnie pocieszylas [emoji24][emoji24][emoji32] ja tez nie dam rady tego wypic moze wezme cytryne tym razem
Który to tydzień? [emoji3]Gratuluję dobrych wieści dziewczyny [emoji3]
reklama