reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Z tego co ja wiem powyżej 6000 beta zwalnia i dokładnie czasem nawet dwie 96h potrzebuje na podwojenie. Przyrost jest wiec bym nie stresowała się.

reklama
Gratuluję dobrych wieści dziewczyny [emoji3]
Mi mdłości dają nieźle w kość schudłam już 3 kg w poprzedniej ciąży było dużo lżej. Do wizyty jeszcze tyle czasu a już mi się tęskni do zobaczenia co u dzidzi i czy wszystko w porządku.

O raty raty, ale było by super jakbyś została majówka. Muszę pędzić na wątek zobaczyć twój test [emoji173]

Ja rano jestem pełna energii, natomiast po południu mam spadek formy i zasypiam z synem. Mam mdłości praktycznie cały dzień, ale po południu gorsze. Pierwsze dwie ciąże wspominam dużo lepiej.
u mnie tak samo, najgrzej popołudniu. Wieczorem to juz w ogóle makabra. U mnie pierwsza ciąza najlepsza była, druga trochę słabsza, a teraz to juz w ogole pod wzgledem czucia sie niedorbze jakas masakra

Wszystkim dziewczynom gratuluje dwoch kresek :):) ka sie czuje swietnie jak nie w ciazy zeby nie test to bym nie uwierzyla, ale w drugieh ciazy mialam mdlosci gdzies od 7-8 tc a u mnie dopiero 5t1d wiec moze jeszcze przyjda
@Natalia91 o ja duzo schudlas :)
Wiecie moze jestem dzwina ale nie mam parcia na wizyte [emoji849] boje sie w pierwszej ciazy w ktorej bylo puste jajo tez sie dobrze czulam
Ale umowilam sie na za dwa tygodnie
A czy ktoras z was miala we wczesniej ciazach cukrzyce ciazowa? bo ja tak i mam stresa przed tym piciem glukozy [emoji32] przeraza mnie to [emoji32]
I jeszcze jedno mam pytanie jak myslicie lepiej zrobic np mocz i krew chocoaz przed pierwsza wizyta ?

Wszystkim dziewczynom gratuluje dwoch kresek :):) ka sie czuje swietnie jak nie w ciazy zeby nie test to bym nie uwierzyla, ale w drugieh ciazy mialam mdlosci gdzies od 7-8 tc a u mnie dopiero 5t1d wiec moze jeszcze przyjda
@Natalia91 o ja duzo schudlas :)
Wiecie moze jestem dzwina ale nie mam parcia na wizyte [emoji849] boje sie w pierwszej ciazy w ktorej bylo puste jajo tez sie dobrze czulam
Ale umowilam sie na za dwa tygodnie
A czy ktoras z was miala we wczesniej ciazach cukrzyce ciazowa? bo ja tak i mam stresa przed tym piciem glukozy [emoji32] przeraza mnie to [emoji32]
I jeszcze jedno mam pytanie jak myslicie lepiej zrobic np mocz i krew chocoaz przed pierwsza wizyta ?
Ja miałam cukrzycę ciążowa i nie pociesze Cię ale glukoze w tej ciąży będziesz pić dwa razy [emoji52] mnie pierwsze badanie czeka już za dwa tygodnie nie wiem jak to przejdę bo mdli mnie tak że nic przełknąć nie mogę [emoji21] co do moczu i morfo to jak uważasz możesz zrobić ale nie musisz

Ja miałam cukrzycę ciążowa i nie pociesze Cię ale glukoze w tej ciąży będziesz pić dwa razy [emoji52] mnie pierwsze badanie czeka już za dwa tygodnie nie wiem jak to przejdę bo mdli mnie tak że nic przełknąć nie mogę [emoji21] co do moczu i morfo to jak uważasz możesz zrobić ale nie musisz
A duzo do ci kg +? Przez ta cukrzyce
To mnie pocieszylas [emoji24][emoji24][emoji32] ja tez nie dam rady tego wypic moze wezme cytryne tym razem

reklama
Zola, doczytałam na wątku „poznajmy się”, że mieszkasz w Norwegii. Z jakiego miasta jesteś? Ja mieszkam w Oslo. Do tego mamy tak samo na imię [emoji6]

Do góry