reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

No normalna , nawet na początku bardziej obfita niż zwykle dlatego nie rozumiem tych mdłości jak nie można raczej być w ciąży i mieć taki obfity okres?
Może zrób dla świętego spokoju test? Raczej aż tak obfitych okresów nie można mieć ale już mnie nic nie zdziwi po tej akcji mojej znajomej [emoji23]

reklama
Może zrób dla świętego spokoju test? Raczej aż tak obfitych okresów nie można mieć ale już mnie nic nie zdziwi po tej akcji mojej znajomej [emoji23]

Yyy jakiej akcji? Tej co tam była gdzieś w firmie i nie wiedziała , że jest w ciąży a raczej może wiedziała ale nic nie mówiła ?? Coś takiego mi świta.. o_O

Tak dokładnie tej...ona właśnie mówił a że ma normalne okresy...oczywiście tak jak piszesz jaka naprawdę nie wie nikt

No właśnie... chociaż są niby te " ciąże z zaskoczenia " no ale ja nie słyszałam tak wśród znajomych czy w rodzinie żeby był normalny okres i ciąża... a jak ciąża to jest plamienie albo bardzo skąpy okres i krótki - więc ja nie wiem..:confused:

No właśnie... chociaż są niby te " ciąże z zaskoczenia " no ale ja nie słyszałam tak wśród znajomych czy w rodzinie żeby był normalny okres i ciąża... a jak ciąża to jest plamienie albo bardzo skąpy okres i krótki - więc ja nie wiem..:confused:
No to zrób test tak dla swojego spokoju [emoji4] może się czymś przytrułaś i stąd mdłości

Odniose sie do tych @ w czasie ciazy [emoji6] jakis czas temu kolezanka miala normalną @ w spodziewanym terminie, byla taka sama, trwala normalnie jak zawsze, i nagle po dwoch tygodniach znow dostala krwawienia, zrobila dla pewnosci test bo miala dziwne przeczucia, inaczej sie czula, no i byly dwie kreski, beta niestety spadała..

Odniose sie do tych @ w czasie ciazy [emoji6] jakis czas temu kolezanka miala normalną @ w spodziewanym terminie, byla taka sama, trwala normalnie jak zawsze, i nagle po dwoch tygodniach znow dostala krwawienia, zrobila dla pewnosci test bo miala dziwne przeczucia, inaczej sie czula, no i byly dwie kreski, beta niestety spadała..

Czyli samoistne poronienie ?

reklama
Do góry