Natalia91
Fanka BB :)
A ta miesiączka była taka jak zwykle?No i to jest wspaniała decyzja [emoji7] kurczę a mi tak czasami po jedzeniu dziwnie jakbym miała wymiotowac, tak mdli dziwnie a jestem po @ :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ta miesiączka była taka jak zwykle?No i to jest wspaniała decyzja [emoji7] kurczę a mi tak czasami po jedzeniu dziwnie jakbym miała wymiotowac, tak mdli dziwnie a jestem po @ :/
A masz jakieś objawy ?25dc
Ale moje cykle są różne, od 26 do nawet 32 dni :/ wiec już nie wiem sama. Pozostaje czekać do przyszłego tygodnia
Ja bolą mnie jajniki raz jeden raz drugi i trochę macica jak na miesiączkęCzy któraś ma pobolewania jajników albo uczucie takiego ciągnięcia w pachwinach/pachwinie?
No to ja mam tak samo właśnie a dzisiaj to już jeden jajnik i pachwinie czuje prawie cały czas i pobolewanie całej macicy [emoji55]Ja bolą mnie jajniki raz jeden raz drugi i trochę macica jak na miesiączkę
A masz jakieś objawy ?
A ta miesiączka była taka jak zwykle?
Cześć!
Przybywam tu za @Natalia91 z Kwietniowych [emoji5]
Mam na imię Michalina, mam 28 lat. Pochodzę z Wielkopolski, okolice Poznania. Za mną jedna ciąża obumarła w 10 tygodniu czego konsekwencją był zabieg łyżczeczkowania w połowie maja tego roku.
Starania rozpoczęliśmy od razu, obecnie 3 cykl. Cykle mam kosmiczne, od 30 nawet do 44 dni. Myślałam, że może po zabiegu coś się unormuje, ale niestety... Jakby tego było mało, to mam średnio objawowe owulacje. Więc mega ciężko nam jest się wstrzelić.
OM miałam 20 lipca, ale przy tych moich cyklach finał ewentualnie i tak będzie w maju. A jak dostanę okres, to i tak na maj się załapię raczej więc sobie tu przycupnę na te dwa cykle na pewno [emoji6]
Okres powinien przyjść za jakieś 10-12 o ile nie będzie większego poślizgu.