reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ha to mamy jeden termin jakby u mnie też zaskoczyło [emoji6][emoji4]
Mnie nie boli a pobolewa bardziej sporadycznie ale codziennie raz jeden raz drugi jajnik i tak właśnie mnie ciągnie w jednej pachwinie [emoji58]
Hehe serio ? A jak to mozliwe jak Ty bd testować a ja bd dopiero tworzyć ? [emoji16]

Hmm to nie wiem co to może być? Moze cos tam się dzieję dobrego ?? Ale najlepiej poczekać do tego 15-16 i sprawdzić [emoji8]

reklama
Czemu cesarka ? No jak planowana cesarka to data pewniejsza ;)
Pierwsza miałam cesarke bo ogólnie jestem drobna i niska a mała miała ponad 4kg już w 38tc. Godzinę przed cesarka miałam usg w szpitalu i na podstawie obwodu główki pokazywalo im 4600 więc nawet nie chciałam próbować naturalnie. Ostatecznie miała 4040 ale to i tak duzo :)

Ja bym się chyba na kwiecień jeszcze zalapala. Tymbardziej że miałabym planowana cesarke pewnie w 38tc ;)
Ja gdyby się udało to albo na sam koniec kwietnia albo na początek maja właśnie ale to by wyszło dopiero na usg bo cykle mam rozchwiane. Co dla mnie nie zmienia faktu i zostałabym na majowkach bo po prostu byłabym bliżej z etapem ciąży do majowek niż kwietniowek [emoji4][emoji6]

reklama
Ja gdyby się udało to albo na sam koniec kwietnia albo na początek maja właśnie ale to by wyszło dopiero na usg bo cykle mam rozchwiane. Co dla mnie nie zmienia faktu i zostałabym na majowkach bo po prostu byłabym bliżej z etapem ciąży do majowek niż kwietniowek [emoji4][emoji6]
No i to jest wspaniała decyzja [emoji7] kurczę a mi tak czasami po jedzeniu dziwnie jakbym miała wymiotowac, tak mdli dziwnie a jestem po @ :/

Do góry