reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Może poczekam do soboty [emoji6] myslisz ze 8 dni przed @ moze juz być to plamienie? A szyjka jaka powinna być? Wysoko i miękka czy juz powinna się obniżać do @? Znasz się na Tym? Zadaje pytania jakbym w pierwszej ciąży byla [emoji23][emoji23]
Z tego co się orientuję to jeżeli doszło do zapłodnienia to szyjka powinna być wysoko twarda i zamknięta. No pewnie że to może być implantacyjne [emoji3] oczywiście nie namawiam do testu w czwartek ale jakby Cię czasem coś podkusilo to możesz już robić [emoji6] tylko nie wiem czy nie lepiej w piątek z rana jeżeli do implantacji doszło wieczorem [emoji4]

reklama
Może zadzwonią [emoji1] nawet w przypadku negatywnej decyzji powinni dać znać, przynajmniej mailowo!

Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie [emoji1]czekam na wieści [emoji1]

Powiedzieli , że zadzwonią tylko jeśli będą na tak ;)
No nie dziękuję - aż się boję tego testowania :p

No to Justyna czekamy jutro na informacje z rana [emoji3]

No kochana spokojnie, tylko nie ustawiajcie budzików bo ja nie wiem o której wstanę a pewnie jak mnie przyciśnie to polecę z testem żeby było na świeżo :D

Z tego co się orientuję to jeżeli doszło do zapłodnienia to szyjka powinna być wysoko twarda i zamknięta. No pewnie że to może być implantacyjne [emoji3] oczywiście nie namawiam do testu w czwartek ale jakby Cię czasem coś podkusilo to możesz już robić [emoji6] tylko nie wiem czy nie lepiej w piątek z rana jeżeli do implantacji doszło wieczorem [emoji4]
Ehh coś słabo to widzę [emoji852] znowu zaplamilam na brązowo. No ale nic. Czekam do terminu @ i się okaże co to będzie

Ja wczoraj dopiero mężowi powiedziałam o ciąży. Bałam sie bo mieliśmy inne plany a tu bardzo sie ucieszył i wszystko super[emoji16][emoji16] dziś powtórzyłam zwykły test. Kreseczka nadal jest i to wyraźniejsza.
20180829_062611.jpg

Załączniki

• 20180829_062611.jpg
    20180829_062611.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 432
Hej dziewczyny, napisałam do was dobrych kilka dni temu, ale nie miałam jak się odezwać bo wyjazd do Polski, wesele i teraz urlop w górach. I tak odpusiclam Internet, ale testy dwa zrobiłam [emoji1]
Pierwszy w piątek i bez cienia kreski. Więc dobrze bawiłam się na grillu i weselu. Nie szalałam, z alkoholem. W niedzielę zbadala szyjke i nagle była wysoko i twarda, gdzie wcześniej wysoko, ale miękka. Poczułam, że to znak i zrobiłam w poniedziałek test, było to dzień przed terminem okresu. I ujrzałam ładne dwie kreski, bez zastanawiania się. Betę nie wiem czy zrobię. Jestem w Polsce kilkanaście dni więc może zrobię. [emoji4][emoji4]
Ogólnie bardzo się cieszę, że udało się w tym cyklu.
Mam już dwóch synów 4 i 2 lata, marzymy bardzo o córce [emoji7] mam też dwa poronienia samoistne na koncie więc trochę może się obawiam, ale raczej jestem typem nie panikujacym. Teraz w lipcu mialam poronienie, a termin miał być na marzec. Teraz by mi wypadało jakoś 7-8 maj. Zobaczę co lekarz powie, ale idę dopiero do swojego po powrocie do Niemiec, ale nie wiem kiedy to będzie.

Hej dziewczyny, napisałam do was dobrych kilka dni temu, ale nie miałam jak się odezwać bo wyjazd do Polski, wesele i teraz urlop w górach. I tak odpusiclam Internet, ale testy dwa zrobiłam [emoji1]
Pierwszy w piątek i bez cienia kreski. Więc dobrze bawiłam się na grillu i weselu. Nie szalałam, z alkoholem. W niedzielę zbadala szyjke i nagle była wysoko i twarda, gdzie wcześniej wysoko, ale miękka. Poczułam, że to znak i zrobiłam w poniedziałek test, było to dzień przed terminem okresu. I ujrzałam ładne dwie kreski, bez zastanawiania się. Betę nie wiem czy zrobię. Jestem w Polsce kilkanaście dni więc może zrobię. [emoji4][emoji4]
Mam już dwóch synów 4 i 2 lata, marzymy bardzo o córce [emoji7] mam też dwa poronienia samoistne na koncie więc trochę może się obawiam, ale raczej jestem typem nie panikujacym. Teraz w lipcu mialam poronienie, a termin miał być na marzec. Teraz by mi wypadało jakoś 7-8 maj. Zobaczę co lekarz powie, ale idę dopiero do swojego po powrocie do Niemiec, ale nie wiem kiedy to będzie.
Serdeczne gratulacje!

reklama
No to gratulacje [emoji3]

Do góry