Sama nie wiem bo w sumie jeszcze mam 8 dni do @ moze w weekend spróbuje. Zobaczę jeszcze ile mi moja cierpliwość pozwoli czekaćA kiedy testujesz?
reklama
To u mojej pierwszej corki spadło tętno i dusila się wiec szybko robili cc. Bez działającego znieczulenia [emoji24][emoji24] bylam tydzien po terminie. Mialam wywolywany porod. Córka dostala aby 2 pkt po porodzie. Jeszcze zapalenie płuc i leżała w szpitalu 3.5 tyg. 100 km ode mnie. Ja tam nie mogłam być przy niej. Dlatego w drugiej ciazy od razu powiedzialam ze ja sn nie będę rodzic bo mam traumę i tylko cc wchodzi w gre. Poród był ok. Ale później i tak nie uniknelismy kłopotów zdrowotnychJa byłam totalnie nastawiona na sn, ale Małej zaczęło skakać tętno i szybko podjęli decyzję o cc. Nawet nie zdążyłam się zorientować co się dzieje, tak szybko się wszystko toczyło. Pierwsze dwa dni były ciężkie ale starałam się jak najwięcej ruszać i jakos poszło. Po trzech tygodniach już całkowicie zapomniałam o cc.
Przykro mi [emoji852] trzymam kciuki za to by szybko udało ci się zajść ponownie w ciaze!!!Cześć dziewczyny tez miałam być majowa mama ale niestety po zrobieniu bety w dniu wczorajszym moja nadzieja juz zniknęła jutro jadę do swojego.lekarza na usg żeby sprawdzić co i jak i raczej odstawic leki i czekać juz niestety na pożegnanie się z moim dzieciaczkiem którym nie zdążyłam się nawet nacieszyć
Natalia91
Fanka BB :)
Pod narkoza bo miałam maloplytkowość. A cc bo małowodzieMożna wiedzieć czemu pierwsze było cc? I to jeszcze pod narkoza [emoji54]
Natalia91
Ooo masaż szyjki miałam trzy razy robiony [emoji23] nic nie ruszyłoNa pewno tak będzie trzeba być dobrej myśli. Choć ja przy ostatnim porodzie już krzyczałam o cc ale to było spowodowane masażem szyjki bole porodowe to było nic w porównaniu z tym masażem
porcelana
Ja miałam jeszcze niższą a po dwóch dniach urosło prawie pięciokrotnie.Dziewczyny czy myślicie że beta 33 jak na 3t4d to dobrze? Bo zaczynam świrować że to mało [emoji53][emoji53] jutro polece powtórzyć zeby sprawdzić przyrost. Okres powinnam mieć w czwartek i się boje....
Myślę, że na tak wczesnym etapie nie masz powodów do zmartwień.
Mam nadzieje bo już się zestresowałam. Jutro sie okaże jak przyrastaJa miałam jeszcze niższą a po dwóch dniach urosło prawie pięciokrotnie.
Myślę, że na tak wczesnym etapie nie masz powodów do zmartwień.
Dżasta :)
co do witamin, to ja biorę tylko kwas foliowy, po wizycie moja DR pewnie dodatkowo da mi magnez.. nigdy nie brałam zestawów witamin i pewnie brać nie będę, bo moja DR mówi, że one źle działają na dziecko. W końcu nie każda kobieta potrzebuje wszystkich witamin które są w tych zestawach, a nadmiar czasem gorszy niż niedobór...po badaniu krwi będę wiedzieć do brać.
co do porodu to ja strasznie chciałabym naturalnie.. ostatnie się nie udało i akcja skończyła się CC, mega to przeżyłam i przez tydzień się nie mogłam ruszać:/
@Dżasta :) jak tam?
No ja dzis I rozmowa I fryzura próbna przed weselem, dlatego dopiero jestem
Rozmowa jakos poszla tylko standardowe - Zadzwonimy do Pani . Ale zapytałam kiedy i czy na tak czy na nie to dzwonią to powiedziały, ze do końca tego tyg i jesli bd na tak to zadzwonią a jak na nie to nie... Ale skoro powiedziały " Zadzwonimy" to moze zadzwonia
reklama
Natalia91
Jak na ten tydzień to dobrze nic się nie martw [emoji4]Dziewczyny czy myślicie że beta 33 jak na 3t4d to dobrze? Bo zaczynam świrować że to mało [emoji53][emoji53] jutro polece powtórzyć zeby sprawdzić przyrost. Okres powinnam mieć w czwartek i się boje....