reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Cześć dziewczyny tez miałam być majowa mama ale niestety po zrobieniu bety w dniu wczorajszym moja nadzieja juz zniknęła :(jutro jadę do swojego.lekarza na usg żeby sprawdzić co i jak i raczej odstawic leki i czekać juz niestety na pożegnanie się z moim dzieciaczkiem którym nie zdążyłam się nawet nacieszyć :(
Mi również bardzo przykro, ale jeszcze wyjdzie słońce! Długo się staracie? Jakie leki bierzesz?

Tak już 4 lata i to była Nasza 1 która w końcu się udała w końcu coś zaskoczyło , a leki dostałam luteine i duphaston, na początku było dobrze bo beta rosła tak jak należy ale teraz już niestety nie, nadzieii juz nie ma teraz ale wierzę że jeszcze będą mama....ze jeszcze będzie mi to dane , zresztą zobaczymy co jutro usłyszę ale nie nastawia się na nic dobrego...

Tak już 4 lata i to była Nasza 1 która w końcu się udała w końcu coś zaskoczyło , a leki dostałam luteine i duphaston, na początku było dobrze bo beta rosła tak jak należy ale teraz już niestety nie, nadzieii juz nie ma teraz ale wierzę że jeszcze będą mama....ze jeszcze będzie mi to dane , zresztą zobaczymy co jutro usłyszę ale nie nastawia się na nic dobrego...
Beta spada czy przyrost jest zbyt wolny? Może jeszcze nic straconego. Który to tydzień Ci wychodzi? Masz jakieś bóle, plamienia?

Bardzo wczesna bo 5 tydz ale przyrost bardzo słaby bo po 5 dniach z 347 na 567 wiec z tego co przeczytqlam na necie a przetrzepalam go na różne strony wychodzi ze jest juz po,a plamien boli nie mam ale objawów ciążowych tez nie mam więc ja juz sama nie wiem o co chodzi

Bardzo wczesna bo 5 tydz ale przyrost bardzo słaby bo po 5 dniach z 347 na 567 wiec z tego co przeczytqlam na necie a przetrzepalam go na różne strony wychodzi ze jest juz po,a plamien boli nie mam ale objawów ciążowych tez nie mam więc ja juz sama nie wiem o co chodzi
Ja bym jeszcze nie przekreślala wszystkiego. Najważniejsza będzie wizyta u lekarza i usg. Życzę Ci miłego zaskoczenia.

reklama
Do góry