Przyłączam się bardzo mi przykro. Kasia dobrze pisze. Ważne by się nie poddawaćPrzykro mi [emoji17] ale nie poddawaj się! To że nie udało się do tej pory, nie znaczy że jeszcze się nie uda.
reklama
Meliska89
Fanka BB :)
Mi również bardzo przykro, ale jeszcze wyjdzie słońce! Długo się staracie? Jakie leki bierzesz?Cześć dziewczyny tez miałam być majowa mama ale niestety po zrobieniu bety w dniu wczorajszym moja nadzieja juz zniknęła jutro jadę do swojego.lekarza na usg żeby sprawdzić co i jak i raczej odstawic leki i czekać juz niestety na pożegnanie się z moim dzieciaczkiem którym nie zdążyłam się nawet nacieszyć
Tak już 4 lata i to była Nasza 1 która w końcu się udała w końcu coś zaskoczyło , a leki dostałam luteine i duphaston, na początku było dobrze bo beta rosła tak jak należy ale teraz już niestety nie, nadzieii juz nie ma teraz ale wierzę że jeszcze będą mama....ze jeszcze będzie mi to dane , zresztą zobaczymy co jutro usłyszę ale nie nastawia się na nic dobrego...
Meliska89
Beta spada czy przyrost jest zbyt wolny? Może jeszcze nic straconego. Który to tydzień Ci wychodzi? Masz jakieś bóle, plamienia?Tak już 4 lata i to była Nasza 1 która w końcu się udała w końcu coś zaskoczyło , a leki dostałam luteine i duphaston, na początku było dobrze bo beta rosła tak jak należy ale teraz już niestety nie, nadzieii juz nie ma teraz ale wierzę że jeszcze będą mama....ze jeszcze będzie mi to dane , zresztą zobaczymy co jutro usłyszę ale nie nastawia się na nic dobrego...
Bardzo wczesna bo 5 tydz ale przyrost bardzo słaby bo po 5 dniach z 347 na 567 wiec z tego co przeczytqlam na necie a przetrzepalam go na różne strony wychodzi ze jest juz po,a plamien boli nie mam ale objawów ciążowych tez nie mam więc ja juz sama nie wiem o co chodzi
Meliska89
Ja bym jeszcze nie przekreślala wszystkiego. Najważniejsza będzie wizyta u lekarza i usg. Życzę Ci miłego zaskoczenia.Bardzo wczesna bo 5 tydz ale przyrost bardzo słaby bo po 5 dniach z 347 na 567 wiec z tego co przeczytqlam na necie a przetrzepalam go na różne strony wychodzi ze jest juz po,a plamien boli nie mam ale objawów ciążowych tez nie mam więc ja juz sama nie wiem o co chodzi
Nie dziękuję ale może masz rację ze nadzieja umiera ostatnia, ale zobaczymy jutro....Ja bym jeszcze nie przekreślala wszystkiego. Najważniejsza będzie wizyta u lekarza i usg. Życzę Ci miłego zaskoczenia.
Meliska89
O której masz wizytę? Trzymam kciukiNie dziękuję ale może masz rację ze nadzieja umiera ostatnia, ale zobaczymy jutro....
Rano o 9 wiec juz od razy będzie wiadomo...O której masz wizytę? Trzymam kciuki
reklama
Ja ostatnio cc mialam 2 dni przed terminem wiec za dużo to tu mi się i tym razem data nie zmieni mysleJa jestem w trakcie owulacji. Jeśli też będę miała szczęście to 22.05 [emoji4] czyli cesarke bym miała gdzieś około połowy maja