reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

No właśnie tym zestawieniem się też sugerowałam ale zostałam przy pregna plus brałam ja w pierwszej ciąży i mi się sprawdziła [emoji6][emoji4]

Justyna powodzenia na rozmowie [emoji110]

Kurczę już nas się zaczyna robić coraz więcej i zaczyna się problem z nadganianiem stron [emoji3]
Dokładnie a myślę że jeszcze więcej nas przybedzie na maj [emoji23] bo narazie są dziewczyny z terminami tak do 10 maja z tego co zauwazylam [emoji4]

reklama
Mnie caly czas boli brzuch mam nadzieje że to dobry znak[emoji4] i cały czas chce mi się spać [emoji23] ciekawe czy to objaw czy po porostu tak się złożyło
Mnie też praktycznie cały czas boli podbrzusze. I dzisiaj pierwszy raz rano krwawily mi dziąsła co zawsze tez miało miejsce w ciąży [emoji4] wiec mam nadzieje ze rozwija się we mnie fasolka

Ja jeśli będę miała mega szczęście to będę kończyć maj, bo gdyby się udało miałabym datę porodu na 26.05. ale to jeszcze odległa przyszłość. Na razie wyczekuje owulacji :) Jak się nie uda to i tak będę Wam mocno kibicować!

Ja jeśli będę miała mega szczęście to będę kończyć maj, bo gdyby się udało miałabym datę porodu na 26.05. ale to jeszcze odległa przyszłość. Na razie wyczekuje owulacji :) Jak się nie uda to i tak będę Wam mocno kibicować!
Ja jestem w trakcie owulacji. Jeśli też będę miała szczęście to 22.05 [emoji4] czyli cesarke bym miała gdzieś około połowy maja

reklama
Do góry