reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2025

Dziewczyny. Żegnam się z Wami 😥
Życzę każdej z Was urodzenia pięknych i zdrowych dzieciaczków i spokojnych ciąż.
Nam się nie udało...

Ale będziemy chcieli za chwilę spróbować jeszcze raz.

Trzymam za każdą z Was kciuki i wszystkiego dobrego!

Kiedyś jeszcze do Was zajrzę❤️

Joanna.

Trzymaj się. Mam nadzieję że za chwilę znowu ujrzysz dwie kreseczki i ciąża będzie bezproblemowa ❤️

reklama
Hej, chciałabym się przywitać :) jestem po pierwszej wizycie serduszko u fasolki bije, 8+2d, termin na 12 maja 😊 to moja pierwsza ciąża, póki co zero dolegliwości, prócz bolących piersi 😁 A czy którejś z was przyszły kiedyś właśnie mdłości dopiero w późniejszych tygodniach, a na początku nic ? bo się trochę boję, że jeszcze mogą nadejść 😬
Ja 6+5 i u mnie dokładnie tak samo z objawami 😅 liczę, ze tak już zostanie 😂

Zgadzam się całkowicie!
Sama prawdopodobnie będę mieć cesarkę ze względu na niewspółmierność, ale jakby ostatecznie było sn to nie mam zamiaru cierpieć bardziej niż konieczne 🙈
Ja miałam pierwsza cesarkę ze względu na niewspółmiernośc. Na przedostatniej wizycie chyba zmierzyła mi miednicę i była pewna,że tniemy chociaż od początku mi sugerowała takie zakończenie. Jak to powiedziała nie dam Pani umrzeć 🫣 Jakby pani żyła w innych czasach to byłoby ciężko. Swoją drogą miałam sporą dzidzię jak na moją rodzinka ,bo u mnie wszystkie dzieci w granicach 2800,a moja córka urodziła się 3200. A jakbym miała rodzić naturalnie to poproszę o znieczulenie ,bo czekając na cesarkę miałam bóle i tylko 1cm rozwarcia nie chce wiedzieć jak boli przy 10 😂🫣
Jedyne co mnie przeraża to cewnik,mam traumę po pierwszym zakładaniu.

Ja na pewno znowu bez znieczulenia bo z tego co wiem to w Poznaniu w żadnym szpitalu znieczulenia nie dają 🙈
U mnie w szpitalu też nie ma ,bo do tego jest potrzebny inny anestezjolog czy ten tego nie umie nie wiem ale tak mi mówiły dziewczyny z sali jak ostatnio leżałam na patologii

reklama
W jakiejś pipiwówie to uwierzę, ale W POZNANIU?! MIESCIE WOJEWÓDZKIM?! Szok.
No dramat to jest. Po pierwszej ciąży stwierdziłam, że w drugą zajdę dopiero jak w Poznaniu w którymkolwiek szpitalu będzie dostępne zzo no ale niestety 😂 jest Entonox, ale mi osobiście po jednym wdechu się zebrało na wymioty więc tym razem nawet nie będę próbować 😆

Do góry